Ghiță, vezi ce sirenă-i la portiță! Cleopatra Stratan, imagini incendiare la scăldat!!

Ghiță, vezi ce sirenă-i la portiță! Cleopatra Stratan, imagini incendiare la scăldat!!

Cleopatra s-a fotografiat în costum de baie, iar imaginile au devenit virale.

Cleopatra Stratan, apariție de senzație în costum de baie, fotografiile care au imortalizat-o pe artista în piscină stârnind admirația fanilor ei virtuali. Cleopatra Stratan va deveni majoră în toamna acestui an, ea devenind de-a lungul anilor o adolescentă foarte frumoasă.

Profitând de zilele călduroase, artista s-a dus la o piscină în Chișinău, unde nu a scăpat ocazia de a se fotografia în costum de baie. Imaginile au devenit la scurt timp virale pe internet, stârnind admirația și comentarii din partea fanilor.

„E prima mea baie în piscină̆ anul ăsta”

Ne puteți urmări și pe Google News

„E prima mea baie în piscină̆ anul ăsta… abia așteptam”, a postat un mesaj artista în mediul online.

”Ce minunată ești”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Ce drăguță”, ”ce bine arăți. Sexy în costum de baie la piscină”, au fost câteva din mesajele primite de la fani de Cleopatra Stratan.

Hitul ”Ghiță” a făcut-o celebră

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută încă de când era doar o copilă. Ea a dat lovitura cu melodia „Ghiță”, care a avut parte de un uriaș succes la public. Fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară care încă se ocupă de muzică, ea fiind cunoscută la nivel internațional.

Cu cine are o relație Cleopatra Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au o relație. Ei au povestit cum au reacțioant părinții lor atunci când au aflat despre faptul că sunt împreună.

”Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a declarat Edward Sanda.

”Amândoi s-au bucurat. Cu tată am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a spus și Cleopatra Stratan.

Cei doi îndrăgostiți au mărturisit ce i-a atras unul la altul atunci când s-au văzut prima dată.

”Frumusețea și maturitatea”, a spus Edward Sanda.

”Felul în care mă privea”, a mărturisit Cleopatra Stratan, potrivit tacataca.prosport.ro.