Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă la Cluj. Fostul ministru Ioan Rus va fi socru mare. Ce pasiuni are viitoarea noră
Bat clopote de nuntă la Cluj. Fostul ministru Ioan Rus va fi socru mare. Ce pasiuni are viitoarea noră

Bat clopote de nuntă la Cluj. Fostul ministru Ioan Rus va fi socru mare. Ce pasiuni are viitoarea noră

Fiul lui Ioan Rus, fostul ministru al Afacerilor Interne din PSD, urmează să se căsătorească cu actuala sa iubită, Bianca.

Alexandru Rus, fiul fostului ministru de Interne Ioan Rus, și-a cerut iubita, pe Bianca Sim, în căsătorie, zilele trecute, într-un moment special. Potrivit Gazetei de Cluj, Alexandru Rusu a făcut acest gest chiar de ziua iubitei sale. S-a petrecut în cadrul unui eveniment special organizat cu prilejul aniversării tinerei, la restaurantul Pastel, al Hotelului Meridian.

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Hotelul și restaurantul îi aparțin fiului fostului ministru, care le-a primit cadou de la tatăl său, Ioan Rus, la împlinirea vârstei de 24 de ani.

Alexandru Rus a decis să o ceară de soție pe Bianca Sim chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 30 de ani.

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Cum s-au cunoscut Alexandru și Bianca

În Cluj se spune că Alexandru Rus și Bianca Sim s-au cunoscut pe o cursă aeriană, el fiind pasager, iar ea stewardesă, angajată a companiei aviatice. Cei doi s-au plăcut imediat și au început să se vadă. Frumoasa stewardesă l-a impresionat pe fiul fostului ministru, iar povestea de iubire a decurs firesc, pas cu pas. În scurtă vreme, cei doi și-au descoperit și o pasiune comună, călătoriile în locații exotice.

Alexandru Rus venea după despărțirea de Diana Pastor, un fotomodel supranumit Pamela de România. Alexandru Rus și Diana au fost îmăpreună vreme de cinci ani și se spunea că ea va fi aleasa pe care o va duce la Starea Civilă și cu care își va petrece zilele până la adânci bătrâneți.

N-a fost să fie, astfel că s-a ajuns la despărțire. După o perioadă de timp, în care nu a mai fost văzut cu nici o altă femeie, Alexandru Rus a întâlnit-o pe Bianca. Aceasta este de o frumusețe ieșită din comun, așa cum se vede din fotografiile pe care le afișează pe conturile de socializare. Și, ușor, ușor, Bianca Sim i-a luat locul Dianei Pastor, fapt confirmat tot de imaginile, de pe conturile sociale, în care cei doi apar în ipostaze tandre.

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Despre Alexandru Rus

La aniversarea vârstei de 24 de ani, Alexandru Rus a primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj Napoca. Este vorba despre hotelul Meridian, pe care tatăl său, Ioan Rus l-a preluat, printr-o schemă destul de complicate de la un fost șef al Romsilva, Ioan Morar.

Alexandru a mai deținut în Cluj Napoca și o cafenea, Arts Caffe, pe care, ulterior, a vândut-o unei companii care deținea un lanț de astfel de locații.