Un tânăr care lucra la toaletarea copacilor din Parcul Central din Târgiu Jiu a avut ghinionul ca un copac putred să cadă peste el.

Deşi a fost transportat de urgenţă la un spital, acesta a intrat în stop cardio-repirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi a murit.

„Pacientul este în stare destul de gravă. A fost adus în UPU în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, trimis la investigaţii la computerul tomograf, în urma căruia s-a evidenţiat că este politraumatizat cranian, abdominal şi toracic. Medicul neurolog a recomandat transferul în secţia de Neurochirurgie din Bucureşti, dar problemele toracice şi abdominale au împiedicat acest transfer. Deocamdată va fi reţinut la Târgu Jiu până va fi stabilizat”, a declarat Diana Marcoci, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

„Era rău lovit, îi curgea sânge pe nas. Era lovit la cap. Eram şi eu cu nepoţica foarte aproape. Ne-am speriat. Eu l-am mai văzut şi de dimineaţă prin parc”, a spus un martor.

„La faţa locului, s-a deplasat o echipaă operativă care a constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din comună Boldeşti, judeţul Prahova, muncitor în cadrul unei societăţi comerciale, în timp ce efectua lucrări de toaletare a arborilor în Parcul Central din Târgu Jiu, un copac s-a rupt şi a căzut peste el. A fost deschis un dosar penal”, a declarat Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, conform b1.ro.