Andreea Cosma a dezvăluit modul în care procurorul DNA, Mircea Negulescu, zis şi „Portocală”, fabrica dosare. Aceasta a declarat ca DNA a audiat-o doar în calitate de martor, procurorii sesizându-se din oficiu în acest dosar.


Andreea Cosma face DEZVĂLUIRI despre procurorul „PORTOCALĂ”: „Îmi făcea avansuri, dar eu nu i-am dat atenţie”


„Am fost citată în calitate de martor. DNA Ploiești s-a sesizat din oficiu cu privire la informațiile apărute în spațiul public. S-a deschis o anchetă penală care va cerceta faptele procurorului Negulescu cu privire la divulgare de informații în spațiul public și falsificarea probelor ca și în cazul fratelui și tatălui meu”, a afirmat Andreea Cosma.

Dosar în care procurorul Portocală este prezent implică o serie de mesaje prin care acesta îi făcea avansuri deputatei Andreea Cosma, lăsând să se înţeleagă că ar putea să-ţ scape pe tatăl acesteia de acuzaţiile ce i-au fost aduse, scrie B1.


Procurorul „PORTOCALĂ”, AUDIAT în dosarul lui SEBASTIAN GHIŢĂ. Protejatul SISTEMULUI, faţă în faţă cu JUDECĂTORII


O parte din mesajele dintre Andreea Cosma şi Mircea Negulescu:

„Andreea Cosma: Mi-a zis tata că te-ai vazut cu el astăzi

Mircea Negulescu: Da

A.C.: Și că i-ai spus că știi că e nevinovat

M.N.: Da am vorbit mai multe… i-am zis și că îmi pare rău pentru situația creată și cum a fost atunci la reținere, ca să nu fie supărat pe mine.


STENOGRAME ISTORICE care arată MURDĂRIA DIN JUSTIŢIE. Denunţătorul către Portocală: „Băgăm oameni nevinovaţi la puşcărie” Negulescu: „SEMNEAZĂ ÎN P**A mea!”


A.C.:Pai s-a simțit prost să audă asta de la tine că doar tu ai făcut dosarul și acum îi spui că știai că e nevinovat.

M.N.: Așa am avut reprezentarea atunci, era alta conjunctura și sincer îmi pare rău.

A.C.: Păi îți pare rău acum și zici că e nevinovat, dar el a ajuns în instanță la vârsta lui din cauza ta și a invențiilor tale.

M.N.: O să câștige la instanță… sincer îți spun că regret toată povestea… nu pot să îți spun mai multe. Doar că așa a fost direcția în 2013.

A.C.: Păi și dacă îl condamnă pe invențiile tale? Și pe o mită care nu a existat niciodată ?


De ce nu este ARESTAT și CINE se teme de procurorul „ZDREANȚĂ”. Cum își calcula „PORTOCALĂ” DENUNȚURILE: „Găsesc soto și un viol…”


M.N.: O să reușească și o să fie bine, la instanță se va vedea că Alexe e o zdreanță și un mincinos.

A.C.: Păi Alexe e mincinos că l-ai pus tu să fie mincinos… e mincinosul tau.

M.N.: Eh… lăsați că și lui i-a plăcut, nu îi lua apărarea.

A.C.: Nu iau apărarea nimănui decât a tatălui meu de 71 de ani care e în dosarul ăsta datorită minciunilor și invențiilor voastre. Și e bătrân și suferă. Și acum tu îi spui că a gresit și că îți pare rău.

M.N: Te cerți degeaba cu mine… la momentul ăsta mai pot doar să îi spun că îmi pare rău, că am greșit și că o să câștige la ÎCCJ… Noapte bună prințesa mea!”