Procurorul General al României, Augustin Lazăr a vizitat în data de 13 noiembrie Muzeul Național Etrusc Vila Giulia din Roma, conform unei informații exclusive Q Magazine.
 
Augustin Lazăr, alături de alți funcționari români și oameni de artă, a participat la cursul „Lupta împotriva traficului ilicit a proprietății intelectuale”, la Muzeul Național Etrusc susținut de Biroul UNESCO pentru Știință și Cultură în Europa.
 
Tot, ieri, 13 noiembrie, Augustin Lazăr, printr-un comunicat de presă anunța care este poziția dumnealui față de Raportul MCV:
 
„Conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a luat act de concluziile şi recomandările cuprinse în Raportul MCV, făcut public în cursul zilei de astăzi, 13 noiembrie 2018. În acest sens, se constată că punctul de vedere formulat de Comisia Europeană în chestiuni fundamentale precum independenţa justiţiei, cariera magistraţilor, modificările aduse Codului penal și Codului de procedură penală este similar cu poziţia exprimată în mod constant de Ministerul Public”.

Te-ar putea interesa și: