Evenimentul Zilei > Actualitate > Augustin: „Bonetti nu mai rezistă mult!”
Augustin: „Bonetti nu mai rezistă mult!”

Augustin: „Bonetti nu mai rezistă mult!”

Fostul mare jucător al echipei Dinamo, poreclit "Oneaţă", este dezamăgit de haosul din "Groapă".

Dinamo s-a calificat în "optimile" Cupei României la fotbal după ce a eliminato cu mari emoţii, marţi seară, în "Groapă", pe Voinţa Sibiu, scor 2-1, după prelungiri.
Ardelenii au fost la un pas de desfiinţare în vară şi abia şiau încropit o echipă care se zbate în mediocritatea din Liga a II-a (locul 8 în Seria a II-a). Dario Bonetti, antrenorul "câinilor", şi-a pus iar în cap conducătorii şi fostele glorii.
"Cu Voinţa a fost una grande partita! Glumeam. Vrem şi noi nişte explicaţii! Jucători avem, dar nu înţeleg prea bine încotro mergem. Trebuie ca Bonetti să ne explice şi nouă", l-a "înţepat" acţionarul Ionuţ Negoiţă pe antrenorul italian.

Dario şi "măgarii zburători"
Dario Bonetti a răspuns dur pe Facebook: "Nu sunt surprins că după victoria cu U Cluj şi cea cu Voinţa Sibiu au reapărut măgarii zburători. Cred că în spatele acestor critici patetice şi nejustificate sunt aceleaşi marionete care aşteaptă o înfrângere."
Ionel Augustin, fostă glorie a "câinilor", deplânge starea echipei. "Dinamo e într-o stare critică. E vorba de lipsă de valoare. Echipa nu joacă nimic. Se vede clar regresul clubului. S-a pierdut identitatea. Nu e posibil să spui că Dinamo nu se bate la titlu. Dacă cineva crede asta, mai bine să-şi caute de lucru", ne-a spus Augustin.

"Eu nu sunt surprins că după victoria cu U Cluj şi cea cu Voinţa au reapărut măgarii zburători. Cred că în spatele acestor critici patetice şi nejustificate sunt aceleaşi marionete care aşteaptă o înfrângere."
DARIO BONETTI, antrenor la Dinamo

"Nu-i văd mai sus de mijlocul clasamentului. Problema e că Dinamo nu a jucat împotriva Stelei, a Rapidului sau a Vasluiului, ci cu o echipă din B. Bonetti nu e un antrenor rău, dar nu-l văd să trecă bine peste perioada asta de foc. Cred că Bonetti nu mai rezistă mult", a anticipat Ionel Augustin.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News