Evenimentul Zilei > EVZ Special > Au uitat de prietenie. Atac virulent al Ralucăi Turcan la adresa lui Ludovic Orban
Au uitat de prietenie. Atac virulent al Ralucăi Turcan la adresa lui Ludovic Orban

Au uitat de prietenie. Atac virulent al Ralucăi Turcan la adresa lui Ludovic Orban

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, l-a atacat dur pe Ludovic Orban și a dat un semnal ferm de susținere pentru actualul premier. Ea spune că „singurul care acum poate să garanteze că va fi prim-ministru și după alegerile din 25 septembrie, este Florin Cîțu”.

„Există viață și după 25 septembrie, întrebarea este cum și ce fel de viață? Putem fi și mediocri după elegerile din 25 septembrie, oare ne dorim?

Vă spun sincer că eu aleg varianta reformelor, măsurilor curajoase și a unei echipe care a demonstrat în timp.

Dragi colegi, vreau să vă zic un lucru, uitați-vă la oamenii care sunt azi pe scenă, unii îl susțin pe Florin Cîțu, alții îl susțin pe Ludovic Orban. Mi se pare nefiresc ca într-o competiție internă pe unii pe care înainte îi apreciai pentru rezultatele pe care le-au adus PNL brusc să îi cataloghezi ca trădători doar pentru că au avut o altă opțiune.

Dintre toți oamenii care sunt astăzi pe scenă și care candidează pentru o funcție de top în PNL, singurul care acum poate să garanteze că va fi prim-ministru și după alegerile din 25 septembrie, este Florin Cîțu”, a declarat Raluca Turcan.

Nu este primul atac al Ralucăi Turcan la adresa lui Orban

Ea i-a reproșat și luna trecută, într-o ședință de partid, lui Ludovic Orban că își atacă colegii care nu sunt în tabăra sa și că aceste atacuri „distrag atenția de la actul de guvernare slăbesc guvernul și trag în jos și PNL”.

De partea cealaltă, președintele PNL i-a transmis acesteia că nu și-a atacat colegii și că a făcut „declarații corecte”.

„Concluzia cred că o poate trage fiecare: atacurile din partid distrag atenția de la actul de guvernare slăbesc guvernul și trag în jos și PNL. Apelul meu la președintele PNL și la toți colegii din PNL este să păstrăm campania din PNL, în interiorul PNL. Din păcate, tonul campaniei interne distructive, fără proiecte, departe de ce PNL are nevoie sa discute, este dat chiar de președintele PNL, cel care prin autoritate si experiența, avea responsabilitatea sa conducă spre o campanie pozitivă. Apelul meu către toți colegii din PNL este să scoatem campania din zona frustrărilor personale și atacurilor la persoană. Certurile publice dintre noi fac rău guvernării, fac rău PNL și ne slăbesc credibilitatea pe care oamenii o mai au în noi”, ar fi spus Raluca Turcan.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: