Evenimentul Zilei > Actualitate > Au apărut primele TENSIUNI înainte de „Lupta Mileniului”. Irlandezul McGregor PROMITE: „Voi șoca lumea! Vă veți înghiți cuvintele”
Au apărut primele TENSIUNI înainte de „Lupta Mileniului”. Irlandezul McGregor PROMITE: „Voi șoca lumea! Vă veți înghiți cuvintele”

Au apărut primele TENSIUNI înainte de „Lupta Mileniului”. Irlandezul McGregor PROMITE: „Voi șoca lumea! Vă veți înghiți cuvintele”

Poate cea mai așteptată confruntarea din lumea sportului cu mănuși, Floyd Mayweather vs. Conor McGregor, va avea loc pe 10 iunie, în Las Vegas. Astăzi, la New York, irlandezul a făcut spectacol înaintea marelui meci cu fostul pugilist american.

Conor McGregor, campion mondial al MMA (arte marțiale mixte), a făcut un show al declarațiilor la New York. Irlandezul a declarat că îl va învinge pe „Money” Mayweather în duelul care va avea loc în vara acestui an, în Las Vegas.

„Nimeni din box nu stie ce urmează. Aveți încredere în mine. Când voi intra în ring, voi șoca lumea întreagă. Priviți-mă în ochi. Am 28 de ani și sunt foarte încrezator. Sunt înalt, am alonjă și sunt periculos cu ambele mâini. Aveți încredere în mine. Îl voi învinge pe Floyd și voi toți vă veți înghiți cuvintele”, a spus McGregor potrivit The Independent. 

Meciul, supranumit și „Lupta Mileniului”, va avea o bursă de un miliard de dolari. Atât Mayweather, cât și McGregor vor primi câte 100 de milioane de dolari, doar că irlandezul va trebui să cotizeze din acesti bai și către UFC, potrivit contractului său.

Floyd Mayweather (39 de ani) a renunțat la boxul profesionist în septembrie 2015, cu un palmares impresionant: 49 de victorii din tot atâtea partide. De partea cealaltă, irlandezul de 28 de ani încă face ravagii în cuștile UFC, având un palmares în disciplina sa de 21 de victorii și trei înfrângeri.