Evenimentul Zilei > Politica > Atac dur la adresa senatoarei Șoșoacă. Vorbe grele aruncate de „colegul” liberal, Pavel Popescu
Atac dur la adresa senatoarei Șoșoacă. Vorbe grele aruncate de „colegul” liberal, Pavel Popescu

Atac dur la adresa senatoarei Șoșoacă. Vorbe grele aruncate de „colegul” liberal, Pavel Popescu

Deputatul liberal Pavel Popescu a avut un ataca violent la adresa unui coleg de Parlament. Acesta a numit-o „descreierată”, într-o postare pe o pagină de socializare, pe senatoarea Diana Șoșoacă.

Atac suburban la adresa senatoarei Șoșoacă. Deputatul și-a acuzat colega că instigă oamenii la nerespectarea regulilor din pandemie. Mai mult, el spune că locul Dianei Șoșoacă este „la spitalul de psihiatrie”.

„Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie”

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile.

Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate.
Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene de genul Șoșoacă. Locul acestei femei e laspitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu e în Parlament.
Reactivăm inițiativa #fărănebuniînfuncțiipublice”, a scris Pavel Popescu pe pagina sa de Facebook.

Dans la protest pe piesa „Another brick in the wall”

Atac suburban la adresa senatoarei Șoșoacă. Atacul lui Popescu vine după ce senatoarea Șoșoacă a fost prezentă la protestul anti-mască oragnanizat sâmbătă în Piața Victoriei, din Capitală. Ea a dansat pe celebra piesa „Another brick in the wall”, a celor de la Pink Floyd,  fiind aclamată de participanții la protestul din centrul Bucureștiului.

Câteva mii de persoane s-au adunat sâmbătă în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva purtării măștii de protecție. Oamenii nu au purtat mască și nici nu au respectat măsurile de prevenție. „Sufletul” mitingului de protest a fost senatoarea Diana Șoșoacă, acuzată de tot mai multe voci că incită la nerespectarea constrângerilor impuse în pandemie.