Evenimentul ZileiPoliticaSe rupe lanțul de iubire între PNL și USR. Pavel Popescu și Ionuț Moșteanu au scos săbiile în direct

Se rupe lanțul de iubire între PNL și USR. Pavel Popescu și Ionuț Moșteanu au scos săbiile în direct

Se rupe lanțul de iubire între PNL și USR. Pavel Popescu și Ionuț Moșteanu au scos săbiile în direct
Negocierile între PNL și USR pentru alegerile locale, par să se fi interrupt în această seară, după ce doi reprezentanți ai acestor partide s-au contrat in direct la postul Antena3.

Este vorba despre Pavel Popescu (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR) care s-au contrat puternic în această seară. După contrele din această seară situația negocierilor devine foarte tensionată.

Totul a început după ce Pavel Popescu a aruncat mănușa.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Și eu, probabil, aș putea să vin după trei ani de politică și să pretind să mă duc comisar european, e o aberație” a spus Pavel Popescu acuzând cerințele exagerate ale USR.

Ionuț Moșteanu a reacționat fulminant: „Încercați să nu fiți ipocriți și să nu mai spuneți că vreți să scăpați de PSD-iști și, în același timp, să-i invitați pe PSD-iști în partid. Atât vreau, un pic de valori, un pic de morală în politică, n-o să omoare pe nimeni, vă zic”.

Conflictul nu s-a oprit aici, liberalul Popescu provocându-l pe Ionuț Moșteanu: „Vă provoc, puneți mâna pe telefon acum și sunați-l pe Dan Barna și spuneți-i ca între prieteni: Dane, anulează orice negociere cu PNL, pentru că nu mai vreau să facem alegeri. Credeți-mă, alegerile în România se vor face…”.

Ionuț Moșteanu i-a tăiat declarația lui Pavel Popescu: „Nu cădem în cursa asta! Știu că ați vrea să scăpați de noi, dar nu o să scăpați”.

„Indiferent câte procente electorale ar pierde acest partid, vă spun că prioritatea e sănătatea românilor” a continuat Pavel Popescu.

„Până acum nu s-a văzut asta” a completat Moșteanu.

„Dacă nu vreți alegeri, sunați-l pe dl Barna să nu mai vină la negocieri și să sistăm orice negociere. Dacă vreți alegeri, haideți să le facem” a mai spus liberalul Popescu, adăugând că n-a înțeles dacă USR mai vrea sau nu să fie organizate alegerile.

„Nu vrem să moară niciun om pentru asta, să fie foarte clar!” a continuat Moșteanu, argumentând că USR vrea alegeri în siguranță,

„Dacă nu se pot face în siguranță, nu le facem, ce e așa complicat?”, a mai spus Moșteanu.

 


Accesează: