Evenimentul Zilei > Politica > Șoșoacă, victima unei tentative de asasinat. Era alături de fetița ei. Momente dramatice
Șoșoacă, victima unei tentative de asasinat. Era alături de fetița ei. Momente dramatice

Șoșoacă, victima unei tentative de asasinat. Era alături de fetița ei. Momente dramatice

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că a fost victima unei tentative de asasinat. Aceasta a mai spus că a ales să nu depună plângere.

Sâmbătă seară, la un post de televiziune, senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că a fost victima unei tentative de asasinat. Aceasta a mai spus că a decis să nu solicite ajutorul poliției. Controversata senatoare a precizat că incidentul a avut loc în vara anului trecut.

„Să știți un lucru: guvernelor, parlamentelor și conducătorilor de stat le este foarte frică de poporul trezit și unit. Pentru că poporul deține adevărata putere și este suveran. De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură”, a spus senatoarea, la Antena 3.

Diana Șoșoacă a declarat că a fost victima unei tentative de asasinat

„Niciodată nu-i voi trăda pe acești oameni, pentru că efectiv și-au pus pielea-n băț ca să ajute un popor, iar repercusiunile asupra lor sunt cumplite …

Ei nu mai au ce să-mi facă mie acum, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare.

Fac o paranteză: anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele”, a mai spus senatoarea.

„După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă. Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale.

Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus”, a mai spus senatoarea.