Evenimentul Zilei > Actualitate > Anchetă la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Lipsește un pacient
Anchetă la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Lipsește un pacient

Anchetă la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Lipsește un pacient

La apelul de seară, făcut de angajații de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, în data de 30 ianuarie, a ieșit cu minus. O pacientă cu boli grave a dispărut fără urmă.

Incidentul a avut loc în data de 30 ianuarie 2020, iar de atunci și până acum Poliția din Craiova a demarat o acțiune de căutare pentru a găsi pacienta. Între timp, familia femei a depus o plângere penală împotriva angajaților pe care îi acuză de neglijență în serviciu.

„Femeia este cautată în continuare, fapt pentru care solicităm persoanelor care deţin informatii utile să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. De asemenea, în aceasta cauză a fost primită o plângere penală, fiind intocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neglijentă în serviciu, urmând ca în funcţie de materialul probator administrat să fie dispuse măsuri corespunzatoare”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Femeia în cauză se numește Maria Olteanu, de 61 de ani, din Melineşti. Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 metri, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat. La momentul plecării femeia purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz.