Evenimentul Zilei > Sport > Arbitrul român Istvan Kovacs, meci greu în Belgia. S-a certat cu Diego Simeone. Club Brugge – Atletico Madrid: 2-0. Video
Arbitrul român Istvan Kovacs, meci greu în Belgia. S-a certat cu Diego Simeone. Club Brugge – Atletico Madrid: 2-0. Video

Arbitrul român Istvan Kovacs, meci greu în Belgia. S-a certat cu Diego Simeone. Club Brugge – Atletico Madrid: 2-0. Video

Meciul dintre Atletico Madrid (Spania) şi Club Brugge (Belgia) a fost condus de Istvan Kovacs. Românul a fost ajutat la cele două linii de către arbitrii asistenţi Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic.

Istvan Kovacs a fost arbitru de centru la meciul Brugge – Atletico Madrid, în grupele UEFA Champions League. Pe parcursul meciului, într-o confruntare, românul s-a certat cu Diego Simeone.

FC Bruges este lider, cu 6 puncte, urmată de Bayer 04 Leverkusen şi de Atletico Madrid, cu câte 3 puncte fiecare, în timp ce FC Porto ocupă ultimul loc, fără vreun punct. Kovacs a mai condus un meci din grupele Champions League în acest sezon, Dinamo Zagreb – Chelsea (1-0).

Istvan Kovacs, viaţă grea la meciul Atletico Madrid – Club Brugge

Istvan Kovacs a fost delegat la meciul dintre Club Brugge şi Atletico Madrid din Champions League, încheiat 2-0. „Centralul” din Carei nu a avut un meci uşor în Belgia, fiind nevoit să calmeze în repetate rânduri spiritele.

În primele 10 minute a fost un arbitraj foarte discret şi Kovacs nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Însă, meciul nu a fost chiar liniştit,  ambele echipe fiind foarte determinate. Iar în momentul când arbitrul român a dat primul cartonaș galben lui Diego Simeone spiritele s-au încins.

În minutul 29, antrenorul lui Atletico Madrid i-a reproșat vehement o decizie lui Istvan Kovacs, care nu a stat pe gânduri şi i-a arătat cartonaşul galben. Duelul între cei doi a continuat tot meciul, Simeone protestând la anumite decizii pe car ele lua arbitrul român.

Istvan Kovacs a dat opt cartonașe galbene

Istvan Kovacs  a dat cartonașe galbene pentru ambele echipe. Pe reţelele de socializare belgienii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că uneori avertismentele au fost acordate prea uşor de Istvan Kovacs.

Victoria lui Club Brugge este o surpriză uriaşă, golurile fiind marcate de Sowah în minutul 36 şi Jutgla, în minutul 62. Cu acest succes, belgienii conduc grupa de Champions League cu maximum de puncte.

Club Brugge a ajuns, astfel, la nouă puncte acumulate în grupa B din UEFA Champions League, din tot atâtea posibile. În primele două runde, belgienii le-au învins pe Leverkusen, 1-0, și pe FC Porto, 4-0. Celelalte trei echipe din grupă se află la egalitate de puncte, câte trei, potrivit fanatik.ro.