Din cauza carantinei, mai multe emisiuni au fost nevoite fie să își schimbe formatul sau să schimbe filmările. Cu toate acestea, începând din data de 15 mai, se pare că posturile TV au apăsat pedala de accelerație și fac pregătirile necesare pentru ca telespectatorii să se bucure de emisiunile preferate.

Astfel, la Antena 1 au fost reluate filmările pentru Te cunosc de undeva, unul dintre cele mai populare showuri din România, scrie Libertatea.

Sursa citată a aflat  câteva dintre cele 12 nume care vor participa în noul sezon.

În concurs va intra Toto Dumitrescu, 22 de ani, fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Toto s-a născut în perioada în care tatăl său, 51 de ani, evolua la echipa Atlante, în Mexic.

De asemenea, pe lista vedetelor care participă la emisiune se află și Cătălina Grama – Jojo, 39 de ani, cunoscută vedetă de televiziune și actriță, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment.

Ami, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică dance, prezentă în clasamentele muzicale din România din 2012, se alătură și ea showului Te cunosc de undeva.

Printre concurenți e și ADDA, artista care a participat, alături de soțul ei, la ultima ediție Asia Express.

Te cunosc de undeva! este versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imita cantareti celebrii. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012, fiind difuzat pe postul de televiziune Antena 1 din România. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș.

Emisiunea constă în provocarea unor celebrități de a interpreta diferiți artiști muzicali săptămânal, aleși de către o „ruletă”. Artiștii sunt apoi notați de către juriu.

Fiecare celebritate „se transformă” în alt artist în fiecare săptămână și interpretează o piesă muzicală, de asemenea acesta trebuie să și interpreteze dansul artistului respectiv.

Concurenții primesc puncte de la juriu și de la concurenți, pe baza interpretării piesei muzicale și a dansului.

După interpretarea tuturor concurenților, juriul acordă puncte, nota maximă fiind 12 (maximul posibil este de 48) puncte, în timp ce concurenții acordă câte 5 puncte artistului, maximul total fiind de 88 puncte.