Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin, ”tocată” de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Ce au spus despre hainele cu care Zâna a vrut să facă senzație
Andreea Marin, ”tocată” de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Ce au spus despre hainele cu care Zâna a vrut să facă senzație

Andreea Marin, ”tocată” de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Ce au spus despre hainele cu care Zâna a vrut să facă senzație

După plecarea designerului Cătălin Botezatu de la emisiunea „Bravo! Ai stil”, acesta s-a alăturat Ralucăi Bădulescu cu care face o uimitoare echipă la emisiunea lui Teo Trandafir. Cei doi au analizat mai multe ținute, printre care și cea a celebrei prezentatoare Andreea Marin.

Andreea Marin, apariție nefericită în Italia

Prezentatoarea Andreea Marin a vrut să impresioneze prin eleganță și rafinament, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. Ținuta Andreei Marin a fost criticată de designerii Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cei doi nu au apreciat deloc combinația de articole vestimentare a Andreei Marin.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au analizat detaliat cele mai recente apariții ale vedetelor din România, printre care s-a numărat și cea a Andreei Marin, care, spre surprinderea unora, a fost făcută praf de designeri. Totul a pornit de la o fotografie publicată pe o rețea de social media, dintr-o vacanța în Italia.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au criticat-o dur pe prezentatoare. „Obosit, ieftin”

Andreea Marin s-a îmbrăcat într-o rochie albă, purtând o pereche de ochelari de soare, o eșarfă cu buline în păr și un plic mic, tot cu buline, în mână. Vedeta nu i-a impresionat deloc pe cei doi designeri, din contră.

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, s-a exprimat, vizibil dezamagit, Cătălin Botezatu.

„Ea a vrut un look italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a comentat Raluca Bădulescu ținuta Andreei Marin.

Nu toate vedetele au fost, însă, criticate de designeri. Unele dintre ele i-au surprins plăcut pe Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Printre acestea se numără și Daniela Crudu, pe care Cătălin Botezatu o admiră: „Îmi place de ea, e sexoasă prin excelență. E pe set, îmi place, geanta se potrivește. E foarte bine”.

Proaspăt căsătorită, Carmen Grebenișan a fost și ea lăudată. „E zeiţă înnăscută, arată bine. E cel mai bun exemplu că nu trebuie să porţi branduri mari pentru a arăta aşa”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit impact.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: