Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin şi Brad Pitt? Da! „Nu există nu se poate” Anunţ de ultimă oră la TVR
Andreea Marin şi Brad Pitt? Da! „Nu există nu se poate” Anunţ de ultimă oră la TVR

Andreea Marin şi Brad Pitt? Da! „Nu există nu se poate” Anunţ de ultimă oră la TVR

Luni, 12 octombrie 2020, Andreea Marin va reveni pe micile ecrane din România cu emisiunea „Nu există nu se poate”, care va beneficia de munca unui decorator care a colaborat inclusiv cu Brad Pitt, celebrul actor american.

Emisiunea care va fi difuzată pe TVR 2 de la ora 18:00 a fost pregătită în cele mai mici detalii, iar decorurile sunt de la Hollywood.

Ideea unui decor unic în peisajul emisiunilor TV în show-ul „Nu există nu se poate” îi aparține Andreei Marin.

Cu privire la operele de artă premiate la concursurile internaţionale, Andreea Marin s-a și implicat în procurarea lucrărilor:

„Decorul este ieșit din comun pentru că și gusturile mele s-au transformat în timp, s-au rafinat. Am învățat.

Sunt pasionată de designul de interior (sunt fiică de inginer constructor, pasionat și el de arhitectură, odinioară) și nu e, poate, întâmplător”, a spus diva.

Spectacol de culoare şi lumină la TVR 2

În comunicatul de presă remis de TVR, Andreea Marin a explicat care vor fi surprizele pregătite telespectatorilor:

„Chiar în acest moment fac din locul meu de muncă un loc futurist și ieșit din normele cu care ne-am învățat.

Așa că mi-am dorit ca și decorul emisiunii Nu există nu se poate, foarte personal legată de mine, căci acesta este motto-ul meu în viață, să fie așa cum sunt eu la această vârstă, a maturității.

Așa cum simt eu acum. Veți observa că există agățat de tavan și coborând printre luminile studioului, un candelabru special, de fapt este o siluetă a unei femei în zbor, ținând în brațe acel candelabru.

Este poziția și sugestia zborului, candelabrul nefiind așezat în poziția normală, ci oblic.”

Kenneth Cobonpue, sursa de inspiraţie

Sursa tuturor acestor idei este celebrul artist Kenneth Cobonpue, cunoscut pentru creativitatea sa şi pentru colaborările cu starurile internaţionale.

„M-a inspirat această piesă de design care îi aparține artistului Kenneth Cobonpue și care a fost multipremiată la nivel internațional. Mi-am dorit foarte mult să o aduc în România, iar fotoliile sunt făcute de același artist”, a explicat supervedeta TVR.

Cine este Cobonpue?

Kenneth Cobonpue este un artist de origine şi promovează un design unic, pentru realizarea căruia folosește materiale naturale şi inovative.

Printre cei pe care i-a cucerit cu arta sa se numără numeroase celebrități de la Hollywood.

De asemenea, pe lista selectă a clienţilor săi se regăsesc și membri ai unor familii regale, printre care Regina Sophia a Spaniei, Regina Rania a Iordaniei.

La capitolul vedete internaţionale trebuie subliniat că Brad Pitt sau Angelina Jolie sunt printre cei care au cumpărat operele realizate de inentivul Kenneth Cobonpue.

De asemenea, creaţiile sale au fost folosite în filme precum „CSI Miami”, „Nip/Tuck”, „Elementary”, „Suits”, „Ocean’s Thirteen” și „Total Recall”.

Cum au ajuns toate în TVR?

Despre piesele valoroase prezente în platoul TVR, Andreea Marin a declarat: „Una dintre ele îmi aparține, candelabrul, iar partenerul care m-a ajutat să aduc în România lucrarea continuă colaborarea ajutându-mă să întregesc decorul cu celelalte piese.

Fotoliile, în care ești îmbrățișat de o floare atunci când stai… Şi veți mai vedea și alte surprize în primele ediții ale emisiunii Nu există nu se poate…

Nu vreau să dezvălui totul de la început. E foarte clar că aceste elemente artistice îndrăznețe dau un aer cu totul special în peisajul media autohton. Practic, nu vezi asta nicăieri!”

Andreea Marin revine în TVR

Despre emisiunea care va debuta luni, 12 octombrie, la ora 18.00, pe TVR 2, regizorul Aurel Badea a precizat:

„Este un eveniment important, întoarcerea Andreei Marin, cu o nouă emisiune la TVR. Producătorul Diana Pascal mi-a propus să îi dau o formă vizuală acestui proiect.

Să sperăm că va ieși un lucru bun pentru telespectatori.”

„Suntem bucuroși că Andreea s-a întors acasă. Există toate elementele necesare pentru că acest format cu care Andreea a venit să devină o emisiune de succes.

Este formatul Andreei, original, un format puternic. Avem un studiou nou, echipat cu tehnică de televiziune de ultimă oră, în ceea ce privește luminile, camerele HD, pupitrele de sunet, video sau imagine.

Să nu uităm că o echipă de profesioniști va lucra pentru această emisiune”, a spus la rândul ei Diana Pascal, producătoarea emisiunii „Nu există nu se poate”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News