Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan le pregătește o surpriză uriașă fanilor
Andreea Bălan le pregătește o surpriză uriașă fanilor

Andreea Bălan le pregătește o surpriză uriașă fanilor

Andreea Bălan filmează cel mai nou videoclip al său, despre care spune că va fi foarte spectaculos

Andreea Bălan nu are o clipă de relaxare , vedeta muncind și duminica, deoarece pentru ea nu există zi liberă. Ea a fost surprinsă în ipostaze deosebite și provocatoare , care stârnesc admirația oricui.

„Îmi place să ies din zona de confort. Să îmi depășesc limitele, să fac lucruri neobișnuite. Să trec dincolo de frică și obstacole și să fiu într-o continuă schimbare și evoluție”, a anunțat artista pe social-media. Ea   apare alături de cei cu care face salturile surprinse in fotografii.

„Azi filmez un clip nou

„Azi filmez un clip nou”, a mai scris vedeta.

În ultimele zile nu au mai apărut informații în legătură cu relația cu directorul de la Bang & Olufsen, acesta postând imagini de pe malul mării.

Andreea Bălan e foarte ocupată, cu noile planuri muzicale în acest week-end, dar nu numai. George Burcea, fostul soț, a avut program de vizitat fetițele cuplului, așa cum se poate vedea din postate pe internet de acesta.

Andreea Bălan filmează duminică cel mai nou videoclip al său. Videoclipul va fi unul spectaculos, care va înfierbânta imaginația fanilor artistei.

Fanele lui Burcea o critica pe Andreea

Fostul soț, actorul George Burcea are treabă cu „fanele” care îl întreaba tot timpul, pe rețelele de socializare, de ce s-a despărțit. Mai mult, se ceartă între ele care din cei doi are dreptate. Toate însă cred că acesta a luat o decizie buna de a se desparti de Andreea.

Vă credeți femei mature unele de pe aici și nu știți decât să judecați. Dar voi ați fost în casa lor să vedeți cine a greșit și cine nu??? Voi dacă vă desparțiți de partener v-ar plăcea să se bage toți și să își dea cu părerea???? George este un băiat minunat și o fi avut el motivele lui pt această despărțire,.Andreea este o fire foarte dificilă într-adevăr și greu de suportat unele chestii… Important că George e lânga fetițele lui mereu și viata merge înainte cu Andreea și fără Andreea.”, a scris o fană a actorului, potrivit retetesivedete.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: