Evenimentul Zilei > Monden > Andra Voloș visează la o nouă provocare. Ce concurs și-a propus să câștige
Andra Voloș visează la o nouă provocare. Ce concurs și-a propus să câștige

Andra Voloș visează la o nouă provocare. Ce concurs și-a propus să câștige

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Puterea dragostei”, Andra Voloș, este pregătită să-și măsoare forțele într-un alt concurs.

După ce a atras atenția și a cucerit inimile a mii de bărbați și femei, prin apariția sa de la „Puterea Dragostei”, Andra Voloș a anunțat că se simte pregătită pentru o nouă provocare. De această dată nu intenționează să-și găsească un suflet pereche, ci să arate că este o femeie elegantă, cu gust atunci când vine vorba despre haine și accesorii. Andra a dezvăluit, de curând, că și-ar dori să fie inclusă între participanții la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acesta, spune starleta, ar fi un vis împlinit pentru ea.

„Îmi doresc să particip la «Bravo, ai stil! Celebrities», pentru că eu sunt pasionată de modă și cred că aș face față cu brio și fără stilist, dar, totuși, îmi voi angaja unul dacă e nevoie. Acesta este visul meu, să particip la emisiune! Moda este viața mea și sunt convinsă că, dacă voi primi o șansă, voi câștiga competiția”, a dezvăluit fosta iubită a cântărețului Bogdan Mocanu, după cum relatează cancan.ro.

Internată de urgență

Până își va împlini visul va mai dura o perioadă, însă, dat fiind că fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a ajuns, zilele trecute la spital, pentru îngrijiri medicale. Andra Voloș a fost internată de urgență, în unor probleme de sănătate destul de delicate. Potrivit propriilor afirmații, vedeta a făcut o serie de analize, iar acum așteaptă ca rezultatul acestora să fie interpretat de medici și să primească un diagnostic. Până atunci, a mai dezvăluit tânăra, se bucură de o stare de sănătate stabilă.

„Nu uita… Dumnezeu va fi mereu umbra ta”, a transmis Andra Voloș într-un mesaj pe care l-a publicat pe contul său de Instagram Stories. Ulterior, ea a mai adăugat, arătând cât de sensibilă este la injecțiile pe care trebuie să el îndure, ca parte a tratamentului.

„Așa sensibilă să fiu la injecții… Doamne… uite. Vai de capul meu. Pai dacă îmi dă un pumn, cred că mă transformă omul meu!”, a mai scris Andra.