Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat. Dieta pe care o ține de ani întregi. „Este un mod de viață”

Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat. Dieta pe care o ține de ani întregi. „Este un mod de viață” Anca Țurcașiu. Sursa foto: Instagram

Anca Țurcașiu a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de invidiat, dar și ce dietă a avut rezultate la ea. Vedeta a povestit că a renunțat la mai multe alimente și că a învățat să își controleze poftele.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar aceasta reușește să aibă un trup de invidiat și la 52 de ani. Ea s-a făcut remarcată în filmul „De dragul tău, Anca!”, iar fanii s-au întrebat mereu cum își menține silueta. Vedeta a povestit că ține o dietă strictă de ani de zile și că a renunțat la mai multe alimente nocive.

Acesta a devenit vegetariană pentru că nu i-a plăcut carnea niciodată, iar beneficiile nu au încetat să apară. „N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.

Sursă Facebook

Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mai adăugat actrița.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câte mese pe zi mănâncă Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a povestit că mănâncă 5 mese pe zi, dar că evită lactelele și carnea. Cu toate astea, vedeta a declarat că peștele este foarte sănătos și că nu lipsește din alimentația ei. Actrița a dezvăluit și care este secretul pentru slăbit.

„Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate, legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute.

În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, etc. Mâncare multă, la ore fixe. Mic dejun consistent, gustare la ora 11:00, masa de prânz la 13:00 – 14:00, gustare la 16:00 și ultima masă la 17:00.

Mănânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești. Dar trebuie să știi ce să mănânci, cât să mănânci și cum. Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine”, a încheiat Anca Țurcașiu, potrivit Spectacola.