Evenimentul Zilei > Sport > Anamaria Prodan, atac violent la frații Becali în presa străină. ”Bătrâni fără școală care au făcut pușcărie”
Anamaria Prodan, atac violent la frații Becali în presa străină. ”Bătrâni fără școală care au făcut pușcărie”

Anamaria Prodan, atac violent la frații Becali în presa străină. ”Bătrâni fără școală care au făcut pușcărie”

Impresara Anamaria Prodan nu uită şi nu iartă, iar ultima dovadă în acest sens este un interviu pe care l-a acordat recent unor jurnalişti din Polonia şi în care i-a criticat pe Ioan (Giovanni) şi Gigi Becali, cei doi verişori care au scos-o din calcule în transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Mutarea mijlocaşului ofensiv din Liga I în Serie A a fost motivul care a distrus iremediabil relaţiile dintre cele două părţi. Când Laurenţiu Reghecampf era antrenorul roş-albaştrilor, Anamaria Prodan avea o relaţie normală de colaborare cu latifundiarul Gigi Becali.

Datorită acestui aspect, ea se bucura de un oarecare respect şi din partea fraţilor Victor şi Giovanni Becali, care au scris istorie în fotbalul românesc datorită transferurilor reuşite de-a lungul timpului la echipe mari din Europa.

Cineva a pierdut mulţi bani

Fiica fostei cântăreţe de muzică populară Ionela Prodan nu a putut uita cum Giovanni şi Victor Becali au intermediat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma deşi jucătorul avea contract de reprezentare cu ea. Dincolo de lovitura psihologică, mai dureroasă a fost cea financiară.

Cei doi au încasat un comision gras în urma transferului despre care s-a scris că s-a făcut pentru 13 milioane de euro. Frustrarea impresarei este de înţeles în aceste condiţii. Astfel, la peste şase luni distanţă de la acel moment, Anamaria Prodan i-a atacat în forţă pe cei doi fraţi.

Ioan şi Victor Becali

Presa sportivă din România a scris că impresarii aveau deja o relaţie bună cu şefii Parmei, după ce tot ei au intermediat şi tranzacţia pentru fostul jucător al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă. Astfel, Gigi Becali a înfuriat-o pe Anamaria Prodan când a decis să dea credit verişorilor săi.

Giovanni Becali, discreditat în presa din Polonia

„Tot ce ştiu este că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare. De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea.

Are contract cu mine şi în prezent. Este adevărat că este primul jucător pentru care am fost dată în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă.

Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru transfery.info.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: