"Pentru cei care cred că nu există nici o atitudine din partea mea se înşală amarnic. Adică atitudinea a existat încă din momentul apariţiei acestei ştiri cu domnişoara Adriana Nicolae, unde eu aş fi presupusul tată al copilului dânsei şi ziarul care a publicat această ştire atunci are un proces pe rol, care se desfăşoară", şi-a început Bănică Jr. discursul.
Cântăreţul a declarat că, deşi a propus să facă un test de parternitate, "nu a fost cazul, nu a vrut nimeni". "Mai mult decât atât, domnişoara Nicolae a dat un interviu, care este citat şi în proces, în care a spus că tatăl a recunoscut copilul. Eu, nerecunoscându-l, e clar că nu sunt tatăl", a continuat el.
Ştefan Bănică Jr. i-a luat apărarea soţiei sale, spunând că "domnişoara Nicolae a afirmat public lucru ăsta, deci şi soţia mea a întrebat-o public. Din momentul în care nu a răspuns sunt două variante: ori domnişoara Nicolae a primit o sumă de bani de la ziarul respectiv pentru a face această vâlvă, ori că responsabilitatea ei este egală cu zero, mai ales când implici o familie în aşa ceva".
"Noi ne-am rezolvat problemele acasă, iar Andreea a întrebat-o public, pentru ca domnişoara Nicolae să răspundă public. Nu dau socoteală nimănui despre viaţa mea personală, mă interesează doar ce cred copiii mei, familia mea, restul nu mă interesează", a încheiat cântăreţul.