Evenimentul Zilei > Actualitate > Alibec: „M-am bătut un pic cu un coleg!”
Alibec: „M-am bătut un pic cu un coleg!”

Alibec: „M-am bătut un pic cu un coleg!”

Internaţionalul comparat de Mircea Sandu cu Van Basten a explicat pentru EVZ de ce a fost dat afară de Mechelen.

Atacantul Denis Alibec (21 de ani), una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, nu-şi găseşte locul nici în campionatul de fotbal al Belgiei, fiind pus pe liber, ieri, de echipa KV Mechelen.
Jucătorul era împrumutat până la vară de la trupa italiană Inter Milano.
"Nu au rămas vânătăi!"
Oficialii belgieni au oferit explicaţii vagi despre motivul rupturii. "S-au petrecut lucruri inadmisibile. Jucătorul a fost informat despre hotărîrea noastră. Contractul este rupt cu efect imediat din motive imperative", a declarat Johan Timmermans, preşedintele de la Mechelen.
Contactat de EVZ, internaţionalul de tineret a fost sincer: "A fost vorba despre un incident la un antrenament. Am avut un conflict cu un coleg, ne-am bătut un pic, dar nu a fost ceva exagerat! Se mai întâmplă. Antrenorul a spus că nu vrea să mă mai vadă. Măcar nu au rămas vânătăi! Ulterior, am discutat cu coechipierul respectiv şi ne-am împăcat".
"Pentru mine, anul ăsta a fost cel mai negru"
Constănţeanul, comparat de preşedintele FRF Mircea Sandu cu celebrul olandez Marco van Basten, va sta pe tuşă până la vară.
"Deocamdată, mai rămân câteva zile în Belgia, apoi mă voi întoarce la Inter. Au aflat şi italienii ce s-a întâmplat şi au rămas surprinşi. Mi-au spus că incidentele de genul ăsta sunt destul de dese. Păcat că a ieşit aşa. Pentru mine, anul acesta a fost cel mai negru", ne-a mai spus "vârful".
7 meciuri
a jucat Denis Alibec pentru Mechelen în sezonul 2011-2012, stagiune în care a reuşit să marcheze un gol

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: