Evenimentul Zilei > Social > Alertă maximă la Craiova. Focar de COVID-19: 20 de persoane, infectate, una la ATI. Angajații, amenințați cu destituirea dacă divulgă 
Alertă maximă la Craiova. Focar de COVID-19: 20 de persoane, infectate, una la ATI. Angajații, amenințați cu destituirea dacă divulgă 

Alertă maximă la Craiova. Focar de COVID-19: 20 de persoane, infectate, una la ATI. Angajații, amenințați cu destituirea dacă divulgă 

La Opera din Craiova s-a declanşat un focar Covid. Peste 20 de persoane ar fi fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, una dintre acestea aflându-se internată la secția de Terapie Intensivă.
Angajaţii de la Opera din Craiova au spus că această situaţie a fost declanşată în urmă cu 8 zile. Cosmin Vasilescu, directorul artistic de la Operă, a fost și el depistat cu virusul COVID-19. Contactat telefonic, directorul incriminat, Antonio Zamfir, a declarat că nu are informații că ar fi peste 20 de angajaţi infectati cu noul coronavirus.

„Dacă trei cazuri de COVID-19 înseamnă mult… Sunt peste 20? Nu am aceste cifre. Am închis luni activitatea, după ce au apărut primele patru cazuri. Nu am avut nicio informaţie prealabilă, deci nu poate fi vorba despre zădărnicirea combaterii bolilor. Luni am avut primul caz, tot atunci am suspendat activitatea în mod organizat, în spaţii închise. Rezultatele testului de vineri au venit luni”, a declarat Antonio Zamfir, potrivit presei locale.

Mărturisiri incredibile ale unui angajat: Oamenii sunt chemaţi la serviciu şi ameninţaţi cu destituirea dacă divulgă ceva

„Din ordinul directorului Antonio Zamfir nu s-a ţinut cont de angajaţii bolnavi de COVID-19. În prezent, peste 20 dintre ei sunt confirmaţi pozitiv, dintre care unul, Leonte Stănescu, este de o săptămână internat la Terapie Intensivă, cu masca de oxigen pe faţă. Oamenii sunt chemaţi la serviciu şi ameninţaţi cu destituirea dacă divulgă ceva sau dacă îşi bagă concediu medical. Situaţia este ieşită de sub control. Zamfir poate fi acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor şi de abuz în serviciu. Vineri, unii angajaţi şi-au făcut teste rapide şi au ieşit pozitive. Au anunţat conducerea, inclusiv prin medicul de familie, dar nu s-au luat măsuri. A doua zi, au fost chemaţi la repetiţii, în spaţiu închis, cor şi orchestră la un loc, iar duminică s-a ţinut concert la Filarmonică”, afirmă angajatul sub anonimat, potrivit Antena3.

The Artist Awards, cel mai mare show dedicat industriei muzicale din România, la Craiova

Este vorba despre „The Artist Awards”, cel mai mare show dedicat industriei muzicale din România, care încheie cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional „Elena Teodorini”. Evenimentul va avea loc pe 18 şi 19 septembrie, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.

INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes sau The Motans sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena The Artist Awards 2021. Alături de cei mai populari şi îndrăgiţi artişti români, Opera Română Craiova a pregătit un program special pentru cea de-a doua zi a evenimentului.

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit

Accesul la eveniment se va face în baza adeverinţei de vaccinare sau a unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore, respectiv 24 de ore înainte.

„O zonă VIP cu 200 locuri pe scaune va fi amenajată pentru cele două zile de eveniment, în care spectatorii se pot bucura de cea mai bună vizibilitate şi pot savura cele peste şase ore de show-uri muzicale în fiecare zi. Sunteţi invitaţi să luaţi parte live la cel mai aşteptat eveniment muzical al acestui an şi să fiţi martorii unor recitaluri senzaţionale din confortul locurilor amenajate în gradena destinată publicului amplasată în zona fântânii muzicale’”, arată organizatorii.

Biletele pentru zona VIP, cu preţul de 100 lei pe zi, au fost puse joi în vânzare la agenţia Operei Române Craiova, informează Agerpres.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: