Evenimentul Zilei > Actualitate > Agresiune la un magazin din Ploiești. Paznic lovit de doi tineri care nu purtau mască
Agresiune la un magazin din Ploiești. Paznic lovit de doi tineri care nu purtau mască

Agresiune la un magazin din Ploiești. Paznic lovit de doi tineri care nu purtau mască

Un agent de pază de la un supermarket din Ploiești a fost agresat de doi tineri care intenționau să intre în magazin deși nu purtau mască de protecție.

Agresiune la un supermarket din municipiul Ploiești. Un agent de pază care asigura ordinea la intrarea în market a fost agresat de doi tineri. Aceștia au deventi violenți în momentul în care paznicul le-a cerut să-și pună mască de protecție.

Conform presei locale, ei l-ar fi lovit pe paznic cu pumnul în față, iar apoi au spart geamul ușii de acces în magazine, după care au fugit. Imagini cu agresiunea au apărut pe rețelele de socializare, de unde au fost preluate de presa locală.

Cei doi tineri agresori au reușit să dispară înainte de intervenția poliției, iar acum sunt căutați, după cum relatează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Oamenii legii studiază imaginile apărute în spațiul public precum și înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili identitatea agresorilor.

Poliția solicitată să intervină

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, poliţiştii au fost solicitaţi, joi seară, să intervină la un supermarket situat în zona de nord a municipiului Ploieşti. Solicitarea a fost făcută prin numărul de urgență 112. Polițiștilor li s-a spus că a avut loc o agresiune împotriva agentului de pază.

„Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, unde, din primele cercetări, a stabilit că doi tineri care au fost atenţionaţi la intrarea în magazin cu privire la faptul că nu purtau mască de protecţie s-au manifestat agresiv faţă de agentul de pază, lovindu-l în zona feţei”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova, într-un comunicat de presă.

Poliția îi caută pe agresori

Din informarea transmisă de polițiștii din Prahova, cei doi tineri ar fi spart şi geamul uşii de acces în unitate comercială. Ei au fugit, însă, înainte ca echipajele de poliție trimise la intervenție să ajungă la fața locului.

Poliţiştii prahoveni efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea celor doi agresori implicați în acest eveniment. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violenţe, precum și pentru distrugere.

Sursa foto: Observatorul Prahovean