Afacere de zece milioane de euro pentru Becali. Dă lovitura la început de 2021

Afacere de zece milioane de euro pentru Becali. Dă lovitura la început de 2021 sursa: Arhivă EVZ

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie după ce a aflat că poate începe 2021 cu o afacere care îi aduce - atenție! - peste 10 milioane de euro.

Din informațiile pe care Fanatik susține că le are, Gigi Becali are ofertă concretă din Emiratele Arabe Unite pentru unul dintre jucătorii preferați de la FCBS. Fotbalistul vizat de străini este Olimpiu Moruțan.

Avantajul în această afacere, pe lângă suma mare, este faptul că șeicii vor să dea banii jos. În istoria FCSB, Gigi Becali a refuzat să își vândă jucătorii în schimbul unei sume plătită în mai multe tranșe.

Gigi Becali și-a dat acordul pentru transferul lui Olimpiu Moruțan

Chiar dacă Gigi Becali i-a fixat preţul de transfer al lui Moruţan la 15 milioane de euro, exact ca şi în cazul lui Florinel Coman şi Dennis Man, latifundiarul din Pipera își dă acordul pentru transfer în schimbul sumei vehiculate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipa din Emiratele Arabe Unite care îl doreşte pe mijlocaşul celor de la FCSB face parte din concernul care deţine şi brandul Manchester City.

Pentru Gigi Becali este cea mai mare ofertă cu banii jos pe care a primit-o pentru un fotbalist de când este patron în fotbal. Cel mai scump transfer al său a fost Nicolae Stanciu la Anderlecht, în 2016. Însă cele 9,8 milioane de euro plătite de belgieni au fost condiţionate de performanţă.

În acest caz, şeicii din Emiratele Arabe Unite sunt gata să dea toţi banii pentru transfer fără nicio condiţie de performanţă, fapt care îi convine foarte mult lui Gigi Becali. Ruşii de la Krasnodar au venit în această iarnă după Dennis Man, însă au oferit 6 milioane de euro banii jos şi bonusuri de performanţă prin care suma putea ajunge la 11 milioane. Transferul a căzut din cauza condițiilor impuse de ruși.

Dacă se concretizează, transferul lui Olimpiu Moruțan o să devină cel mai scump din fotbalul românesc. Momentan, însă, este greu de crezut că vor fi oferiți acești bani în schimbul unui fotbalist care nu a confirmat în nicio competiție majoră.