În urma incidentului, zeci de zboruri au fost anulate. În imaginile postate pe rețele sociale din aeroportul Lyon Saint-Exupéry, se poate observa că aproximativ 20 de mașini și motociclete de poliție și un elicopter au urmărit un șofer care a condus pe partea greșită a autostrăzii adiacente A432, după care a trecut de barierele de securitate de la un terminal al aeroportului din Lyon și a intrat cu mașina pe pistă. Ulterior, automobilul s-a împotmolit în terenul accidentat de lângă pistă, iar șoferul fugar a părăsit vehiculul și a încercat să fugă de poliție, însă în cele din urmă a fost prins și reținut de forțele de ordine.

 

După acest incident haotic, zborurile au fost anulate. Avioanele nu vor ateriza sau pleca până la ora 18:00 (n.r. – ora Franței).

 

Nu există informații conform cărora în urma incidentului vreo persoană a fost rănită. Autoritățile nu a anunțat încă ce acuze îi sunt aduse individului, iar până în acest moment nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis acest incident.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: