Evenimentul ZileiSocialAdevărul din spatele morții artistei care s-a sinucis la Lacul Morii. „Nu sunt eu persoana potrivită”. Ce spune prietena victimei

Adevărul din spatele morții artistei care s-a sinucis la Lacul Morii. „Nu sunt eu persoana potrivită”. Ce spune prietena victimei

Adevărul din spatele morții artistei care s-a sinucis la Lacul Morii. „Nu sunt eu persoana potrivită”. Ce spune prietena victimei
Prietena pe care Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis la Lacul Morii, a menționat-o în scrisoarea de adio, a declarat că ele nu erau apropiate și că nu își permite să comenteze despre această tragedie.

În noaptea de 5 spre 6 august 2022, în jurul orei 01.30, Simona Săndulescu a mers pe malul Lacului Morii din Bucureşti, și s-a sinucis. Artista a scris un bilet de adio înainte de a își pune capăt zilelor și a menționat-o pe o prietenă. Cu toate astea, femeia a declarat că nu erau apropiate și că nu are ce să spună despre moartea ei.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați!

Ne puteți urmări și pe Google News

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Adevărul despre sinuciderea de la Lacul Morii

Înainte de a se arunca, artista a rugat-o pe prietena ei să-i transmită un mesaj omului pe care îl iubea. Cu toate astea, apropiata Simonei a declarat că nu aveau o relație foarte strânsă. „Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat prietena artistei.

sursă: arhivă

Ce spune Poliția Capitalei

Mai mulți oameni au sunat la 112 după ce au citit mesajul de adio al artistei, iar oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului. Cu toate astea, a fost mult prea târziu.

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în informarea Poliţiei, potrivit A3.


Accesează: