Evenimentul ZileiSocialȘOC în lumea CINEMATOGRAFIEI din ROMÂNIA. O mare ACTRIȚĂ a AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL

ȘOC în lumea CINEMATOGRAFIEI din ROMÂNIA. O mare ACTRIȚĂ a AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL

ȘOC în lumea CINEMATOGRAFIEI din ROMÂNIA. O mare ACTRIȚĂ a AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL
Acna Pandrea, o mare actriță din România, a ajuns de urgență la spital după ce ar fi participat la un eveniment cultural alături de Elian Băcilă.

Anca Pandrea a suferit un accident în seara zilei de joi, 28 iunie, iar vecinii ei au fost cei care au găsit-o plină de sânge în curtea ei.

Totul s-ar fi întâmplat după ce a participat la un eveniment cultural, alături de pictorul Elian Băcilă, care îi este prieten.

Anca Pandrea a fost la evenimentul „Ziua Ziariștilor”, alături de bunul ei prieten, pictorul Elian Băcilă. Artistul a primit un premiu în cadrul evenimentului, iar actrița a mers să-l susțină. Din păcate, însă, când a ajuns acasă, Anca Pandrea nu s-a simțit deloc bine. Ea a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca din București care se află în apropiere de casa ei. Vecinii actriței spun că au găsit-o inconștientă, într-o baltă de sânge.

De asemenea, în cadrul evenimentului ea ar fi avut un comportament ciudat, potrivit click.ro. La spital, starea Ancăi Pandrea s-a îmbunătățit și este acum internată în stare stabilă.

Ulterior, vecinii au găsit-o pe actriță în curtea casei inconștientă, fiind dusă la spitalul Floreasca din București. Starea văduvei lui Iurie Darie ar fi acum stabilă.

În cadrul evenimentului ea ar fi avut un comportament ciudat, nefiind în apele ei.


Accesează: