Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident teribil pe autostradă. Opt mașini au fost implicate, una s-a rostogolit în aer
Accident teribil pe autostradă. Opt mașini au fost implicate, una s-a rostogolit în aer

Accident teribil pe autostradă. Opt mașini au fost implicate, una s-a rostogolit în aer

Accident teribil noaptea trecută pe Autostrada care leagă Timișoara de Lugoj. Mai multe mașini au fost implicate.

Traficul a fost dat peste cap mai bine de o oră. Accidentul a avut loc în jurul orei 3.00 la câțiva kilometri de urcarea pe autostradă de la Remetea.
O mașină cu trailer și remorcă ce transporta autoturisme a fost izbită din spate de un Volkswagen Sharan. Ca urmare a impactului, o mașină de pe ultima remorcă s-a răsturnat în mijlocul drumului, iar Sharanul a fost proiectat într-unul din parapeții autostrăzii. O femeie aflată pe scaunul din dreapta a rămas încarcerată.
La câteva momente după producerea accidentului, tocmai când șoferii apucaseră să iasă din mașini ca să constate daunele, conducătorul unei dubite care transporta alte două mașini cu un trailer, a intrat în plin în ei. Acesta nu a observat ce se întâmplase, și a lovit în plin mașina căzută de pe prima remorcă, ce era în mijlocul șoselei. În total, opt mașini au fost avariate.  (Sursa foto: Opinia Timișoarei)