Evenimentul ZileiActualitateExclusiv. Accident spectaculos, petrecut lângă Băile Herculane. Șoferul, aruncat din mașină

Exclusiv. Accident spectaculos, petrecut lângă Băile Herculane. Șoferul, aruncat din mașină

Exclusiv. Accident spectaculos, petrecut lângă Băile Herculane. Șoferul, aruncat din mașină
Un autoturism marca Sharan a plonjat într-o râpă de la vreo 30 de metri, de pe drumul național Băile Herculane-Baia de Arama.

Corespondentul EVZ din județul Mehedinți, Teodor Abagiu, a transmis date despre un accident spectaculos, petrecut după ora 13.00. Acesta a avut loc la aproximativ 20 de km de Baia de Aramă, pe drumul spre Herculane, la ora 13.17.

Mașina Shara circula înspre Băile Herculane, iar la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și pur și simplu a plonjat în râpa adâncă. Se pare că autoturismul circula cu viteză.

Imediat unul dintre șoferii din zonă a oprit mașina și a sărit să vadă care e starea ocupantului/ocupanților din mașină. S-a sunat și la 112 ca să se ceară ajutor.

La scurt timp, un echipaj SMURD de la Baia de Aramă, cu descarcerare, se îndrepta spre locul accidentului, pe raza comunei Godeanu. Când a ajuns la fața locului și echipa de la ISU Mehedinți a constatat că șoferul este aruncat la câțiva metri de autoturism. A fost anunțată Poliția Mehedinți pentru că șoferul era decedat.

La fața locului se face anchetă criminalistică la această oră.


Accesează: