Evenimentul Zilei > Social > INCIDENT AUTO în DÂMBOVIȚA. Un TÂNĂR a furat mașina BUNICULUI său și a RĂNIT ALTE două persoane
INCIDENT AUTO în DÂMBOVIȚA. Un TÂNĂR a furat mașina BUNICULUI său și a RĂNIT ALTE două persoane

INCIDENT AUTO în DÂMBOVIȚA. Un TÂNĂR a furat mașina BUNICULUI său și a RĂNIT ALTE două persoane

Un tânăr dn Dâmbovța, care nu avea permis de conducere, a furat mașina bunicului său, și a provocat un accident, acesta intrând într-un autobuz staționat pe marginea drumului.

Un tânăr din judeţul Dâmboviţa a provocat, duminică dimineaţă, un accident în zona localităţii Crăciuneşti, intrând cu maşina într-un autobuz fără pasageri, staţionat pe marginea drumului. Poliţiştii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere, era băut şi a sustras maşina bunicului său. În urma accidentului, două persoane au fost rănite.

Poliţiştii din Dâmboviţa au anunţat, duminică dimineaţă, că un autoturism a intrat în coliziune cu au autobuz staţionat pe marginea drumului, la Crăciuneşti. 

”Autoturismul a fost condus de un tânar care nu posedă permis de conducere şi se afla în stare de ebrietate. Din primele date, se pare că acesta ar fi sustras autoturismul de la bunicul său”, au precizat poliţiştii.

În autobuz nu se aflau pasageri, dar două persoane din autoturism au fost rănite, transmite news.ro.