Evenimentul Zilei > Monden > Abi Talent a primit umilința vieții. Scandal în plină stradă. Video-ul a devenit viral
Abi Talent a primit umilința vieții. Scandal în plină stradă. Video-ul a devenit viral

Abi Talent a primit umilința vieții. Scandal în plină stradă. Video-ul a devenit viral

Abi Talent, artistul care se auto-intitulează „Regele României”, a fost umilit în plină stradă. Incidentul a avut loc în zona Berceni.

Abi Talent a ajuns să devină extrem de popular în social media și să își construiască o comunitate de fani, dar după ce acesta a început  să aibă o atitudine ostilă cu cei din jurul lui, au început să apară tot felul de controverse în jurul lui, iar fanii au ajuns să îi critice comportamentul.

Abi a fost „urecheat” în plină stradă de un băiat care a făcut public motivul pentru care a ajuns să recurgă la acest gest.

Totul a pornit de la faptul că Abi Talent ar fi avut un comportament neadecvat față de o fetiță.

Fata a vrut să facă o fotografie cu Abi, însă acesta a luat-o peste picior.Marco, băiatul care l-a urecheat pe Abi Talent s-a arătat deranjat de atitudinea acestuia și i-a aplicat o corecție.

„Dacă cineva îmi face mie ce i-am făcut eu lui, îmi dau eu viaţa, dacă poate să-mi facă mie cineva. Eu am 17 ani, sunt un copil şi nu am frică de nimic. L-am luat de ureche ca să nu mai aibă figuri”, a spus Marco, pe reţelele sociale.

Abi Talent a explicat, într-un story de pe Instagram, cum s-a petrecut exact incidentul.

„S-a întâmplat să nu am prieteni în momentul ăla. La un moment dat, văd trei d-ăştia aşa, cum vin spre mine, aşa mari. Gorile, vezi Doamne! Eu îl ştiam pe ăsta pe Instagram că mă ameninţă de un an de zile şi nu îi dau importanţă. Se dădea fratele meu. Bă, mi-ai rupt inima, bă! Aveam încredere în tine. M-ai făcut să cred că îmi eşti prieten.Voiaţi să nu mai aveţi Regele României? Voiaţi să mor?”, a spus Aby în filmulețul postat.