Evenimentul Zilei > Politica > A 5-a editie de Sigma
A 5-a editie de Sigma

A 5-a editie de Sigma

Un eveniment extrem de prestigios destinat segmentului iGaming, Sigma este la a 5-a ediție și adună membrii uneia dintre cele mai competitive industrii sub un singur acoperiș. Pese 12500 de participanți, 400 de sponsori, 200 de speakeri și 2500 de afiliați din peste 80 de țări participă la această expoziție, al cărui scop este o mai bună înțelegere și dezvoltare a pieței de jocuri de noroc. Baum Games este o firmă 100% românească, a cărui principal domeniu de activitate îl reprezintă dezvoltarea de softuri de cazinou și sperăm din tot sufletul că o companie autohtonă să reprezinte interesul consumatorilor români în cadrul Sigma.

Dacă numele nu vă sună cunoscut, trebuie să știți că Baum Games și-a folosit experiența dobândită pentru a lansa o platformă online, un cazinou integral românesc, iar dacă doriți puteți citi cea mai nouă recenzie Baumbet.

Sigma se va desfășura între 28 – 30 Noiembrie la centrul Malta Fairs and Conventions din Ta’Qali, iar calendarul de evenimente se anunța a fi mai mult decât impresionant, avânt în vedere numărul extrem de mare de participanți. Dezvoltatorii de softuri de cazinou vor fi în strâns dialog cu unii dintre cei mai buni operatori, pentru a-și înlesni eforturile comune și pentru a breveta o rețetă a succesului 2.0: servicii de calitate, networking de succes și un nou standard de divertisment. Această călătorie, ce are ca destinație finală satisfacția consumatorului, a avut începuturi extrem de umile. Un proiect modest ce a devenit un show incredibil, a cărui valoare a crescut exponențial. Un eveniment global, al cărui focus este concentrat pe conferințe ce au ca scop dezvoltarea unor noi colaborări, va analiza cu atenție cele noi tehnologii și aplicații. 

Afiliații vor fi transportați gratuit, fiind peste 500 de zboruri oferite acestora și 500 de zboruri oferite managerilor și directorilor de companii de profil. Într-un efort dedicat spiritului antreprenorial, organizatorii pun față în față un număr egal de potențiali colaboratori într-o locație de vis: Malta, ce se mândrește cu ospitalitatea să. Mai mult decât atât, Malta este gazda a 300 de companii ce se specializează în jocuri de noroc, peste 450 de licențe acordate în această industrie și un efectiv de peste 10.000 de oameni ce activează în această piață. Ideea că Malta să fie cea care susține și implementează un astfel de eveniment global a fost primită cu multă apreciere. 

Companiile producătoare au ocazia să-și surpinda audiență și principalii colaboratori cu noi produse și servicii, în timp ce vor oferi demonstrații și vor expune strategii de viitor. Fiecare eveniment Sigma oferă șansa unor companii tinere, ce demonstrează un plan de afaceri bine pus la punct, de a-și dezvolta un posibil parteneriat. Totul se va desfășura după un calendar bine stabilit, ce trebuie confirmat în avans, pentru o perfectă organizare. Având în vedere cererea uriașa de participare, anul acesta durată evenimentului a fost mărită cu o zi, iar acesta adiție oferă un prilej excelent de a aborda și criterii ce țin de bună gestionare a afiliaților ce promovează un marketing echitabil. În încheiere, participanții au șansa de a dialoga cu reprezentanții organismelor ce eliberează licențe și promovează un joc responsabil, pentru a fi la curent cu cele mai noi standarde ce încurajează un parteneriat pe termen lung. Finalul acestui eveniment coincide cu un mai bun climat în piață de iGaming, iar rolul Sigma va fi întotdeauna de a pune față în față cererea și ofertă, într-o nişă destinată specific jocurilor de noroc. (P)