Orașul din România unde va zbura deasupra vizitatorilor sania trasă de reni cu Moș Crăciun. Foto

Orașul din România unde va zbura deasupra vizitatorilor sania trasă de reni cu Moș Crăciun. Foto Târgul de Crăciun din Craiova. Sursa foto; Olguța Vasilescu/Facebook

Târgul de Crăciun din Craiova promite să fie și mai spectaculos față de anul precedent. Primăria Craiovei a început deja pregătirile pentru decorarea orașului, iar cel mai spectaculos moment va fi sania cu Moș Crăciun care va zbura deasupra vizitatorilor.

Târgul de Crăciun din Craiova vine cu noi atracții pentru turiști

Târgul de Crăciun din Craiova va fi și mai spectaculos, iar pentru a surprinde turiștii, Primăria Craiova începe de săptămâna viitoare montarea instalațiilor. Pare devreme, dar primarul explică că este nevoie de timp mai mult pentru „a pune în operă mai multe povești care să bucure anul acesta”.

Așadar, milioanele de beculețe vor fi răspândite pe străzile orașului, iar artiștii au început deja lucrările la căsuțele magice care vor fi instalate în inima târgului de Crăciun de la Craiova. Și pe lângă toate acestea vor fi prezenți bucătari din 12 țări care vor găti pentru turiști și localnici.

Ar putea fi o imagine cu iluminat şi rafinărie de petrolTârgul de Crăciun din Craiova. Proiect. Sursa foto: Facebook

Pe cerul Craiovei va putea fi văzută sania trasă de reni cu Moș Crăciun

Lia Olguta Vasilescu promite, de asemenea, că începând cu data de 15 noiembrie, pe cerul Craiovei va putea fi văzută sania trasă de reni cu Moș Crăciun. În satul lui sunt vor fi multe atracții: colace pe gheață, roller coaster, căsuțe cu bunătăți și suveniruri, carusele, instalații care vă taie respirația.

Mai mult, edilul spune că în Piața Frații Buzești se poate asista la scena nașterii Domnului, iar la Doljeana ne întâmpină decorurile din Star Wars și în Piața Mihai Viteazul se va putea vedea dansând Frumoasa și Bestia. Este pentru prima oară când personajele capătă viață cu ajutorul luminilor și inteligenței artificiale.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Târgul de Crăciun din Craiova. Sursa foto: Facebook

Și nu e totul, Satul Bellei va fi plin de trandafiri, iar prințul transformat în Bestie poate fi văzut în balconul palatului, păzit de lupi albi, înfricoșători. Pe patinoar va trona bolul de sticlă în care se află trandafirul care se scutură. Sfeșnice, ceasuri, dulapuri vorbitoare completează unul dintre cele mai frumoase decoruri care au putut fi văzute, într-o explozie de lumină și culoare.

Ar putea fi o imagine cu brad de crăciun şi textTârgul de Crăciun din Craiova. Sursa foto: Facebook

Ce spun craiovenii despre aceste pregătiri

Se poate spune că turiștii dar și localnicii vor putea avea parte de o adevărată poveste pe tot parcursul lunii decembrie. Craiovenii sunt deja obișnuiți cu aceste pregătiri care încep, în opinia unora, cam devreme.

E plăcut, dar parcă e prea devreme. Dacă nu au altă ocupație, ce să facă?”, a spus un localnic.

Altcineva a spus: „Mie îmi place, e o notă de sărbătoare, te simți foarte bine în centrul Craiovei”.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei