Nuami Dinescu, sacrificii uriașe în ultimii patru ani. Ce a motivat-o să nu clacheze

Nuami Dinescu, sacrificii uriașe în ultimii patru ani. Ce a motivat-o să nu clacheze Nuami Dinescu. Sursa foto: Arhiva EvZ

Nuami Dinescu a vorbit recent despre cele mai mari traume din viața ei. În ultimii patru ani, îndrăgita actriță a trăit adevărate provocări.

Nuami Dinescu, sacrificii uriașe în ultimii patru ani

Cunoscută și pentru rolul pe care l-a avut în emisiunea lui Teo Trandafir, Nuami Dinescu a povestit fanilor cum a reușit să treacă peste evenimentele nefericite care au incercat-o serios în ultimii patru ani.

Nuami Dinescu a cunoscut celebritatea încă de pe vremea când emisiunea lui Teo făcea furori pe micile ecrane. S-au scurs câțiva ani buni de atunci, iar viața nu a fost deloc ușoară pentru actrița din serialul Adela. În ultimii patru ani, actrița și-a condus pe ultimul drum mai multe persoane dragi, printre care și mama sa. Toate aceste evenimente i-au influențat relația pe care o are cu Dumnezeu.

Actrița nu-și poate explica de ce persoanele apropiate dragi ei au plecat la ceruri atât de devreme. Chiar dacă a trecut cu greu peste momentele dificile, credința actriței în Cel de Sus nu s-a șubrezit, dimpotrivă. După trecerea momentelor dificile, Nuami Dinescu s-a apropiat și mai mult de Divinitate.

Ne puteți urmări și pe Google News
Nuami Dinescu

Nuami Dinescu. Sursa foto: Arhiva EvZ

Și-a condus mama pe ultimul drum

„Au fost niște situații în care am avut discuții cu El și l-am întrebat de ce. A fost un moment acum doi ani pe care nu l-am înțeles nici acum. Nu am înțeles de ce uneori îi ia pe ăia mai buni. Îi ia la netimp și fără rost, când era încă nevoie de ei pe aici. Astea sunt nemulțumirile mele cu care încă negociez. Este incapacitatea mea de om care nu poate să suporte pierderea aia”, a declarat Nuami Dinescu.

Pierderea mamei a reprezentat pentru îndrăgita actriță una dintre cele mai mari cumpene. Pierderea a fost atât de dureroasă, încât Nuami Dinescu a renunțat la una din pasiunile ei preferat, și anume să scrie.  „Acum patru ani când a plecat mama, eu de atunci nu am mai putut să scriu. (…).

Mi-am dat seama că totul alunecă într-o durere continuă cu raportare la mama și apoi la unul dintre oamenii foarte importanți din viața mea, soțul celei mai bune prietene ale mele. După ce au murit ei mi-a fost foarte greu.(…) Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu. (…) Atunci mi-am dat seama că tot ce scriu se duce într-o zonă de durere și de neputință, și că oamenii nu asta vor să primească de la mine”, a adăugat actrița.

Nuami Dinescu la Chefi la Cuțite

Actrița Nuami Dinescu. Sursa foto: Captură ecran

Nuami Dinescu nu se teme de moarte

Nuami Dinescu este conștientă că viața este doar un drum spre moarte. Cu toate acestea, actrița nu se teme de momentul în care va trece în lumea celor de drepți. Experiențele din trecut au întărit-o, iar acum nu se mai teme deloc de moarte. De fapt nici nu se mai gândește la acest lucru.

„Frica de moarte e o chestie la care când ești tânăr nu te gândești. Dar apoi, pe măsură ce trece timpul, te mai gândești așa, mai ales că te și întâlnești nas în nas cu ea. (…) Eu nu am nicio frică, nici când avionul bâțâie. (…) Nu mi-e frică de asta pentru că nu mă gândesc niciodată”, a adăugat actrița din Adela.