Dani Oțil, probleme cu Fiscul. A fost dat în judecată

Dani Oțil, probleme cu Fiscul. A fost dat în judecată

Dani Oțil a devenit un om de afaceri de succes. Vedeta de la Neatza a știut cum să-și investească banii câștigași în televiziune, dar nu a fost ocolit de probleme inclusiv cu justiția. În plină pandemie de coronavirus a fost dat în judecată de o firmă de produse alimentare, iar acum e bun de plată.

Dani Oțil, probleme cu Fiscul

Dani Oțil a făcut o mică avere cu restaurantele la care este acționar. Pe lângă cele două firme unde este acționar, prezentatorul mai are alte două firme pornite de la zero de către el: „Doi melci grăbiți” și firma „Dani Oțil SRL”.

Jurnaliștii de la Cancan.ro. spun că în anul 2022, din rapoartele depuse la Fisc, firma sa, „Grătar și vorbe SRL”, a înregistrat o cifră de afaceri de 1.150.000 de euro. Și un profit de 185.000 de euro. În același an, el a fost dat în judecată, în plină pandemie, de o firmă de distribuție produse alimentare.

Dani Oțil  a pierdut procesul, iar în calitate de debitor a fost obligat de instanța de la Judecătoria sectorului 4 să scoată plătească aproape 9000 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vedeta TV, obligată de instanță să plătească 8.728,89 lei

Mai exact, Dani Oțil a fost obligată de instanță să plătească 8.728,89 lei plus penalități de întârziere și cheltuieli de judecată.

„Obligă debitorii, în solidar, la plata către creditoare a sumei de 8.728,89 lei cu titlu de debit principal. Precum şi penalităţile de întârziere, în cuantum de 0,1% pe zi de întârziere aferente debitului principal, calculate de la data scadentei fiecărei facturi în parte şi până la achitare efectivă şi integrală a debitului principal.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Dani Oțil, probleme cu Fiscul. Sursa foto: Facebook

Obligă debitorii în solidar la plata către creditoare a sumei de 40 Euro, în lei la cursul BNR din ziua plăţii, reprezentând daune interese minimale. Obligă debitorii, în solidar, la plată către creditoare a sumei de 600 lei reprezentând cheltuieli de judecată, respectiv taxa judiciară de timbru şi onorariu avocat”, se precizează în sentința instanței.

Dani Oțil, criticat pentru prețurile pe care le are la restaurant

Dani Oțil a fost criticat pentru prețurile mari pe care le are la restaurant. Acesta a explicat că totul are o justificare. Și anume, restaurantul este situat în zona de nord a Capitalei.

„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții. Prețurile sunt astea care sunt. Nu sunt cele mai mari de pe Nordului”, a spus Dani Oțil, potrivit cancan.ro.