Puterea destinului. Coincidența imensă care le-a consolidat povestea de dragoste

Puterea destinului. Coincidența imensă care le-a consolidat povestea de dragoste Monumentul din Piața 4 Mai din Qingdao Sursa foto: Twitter

O fotografie pe care au revăzut-o la mulți ani după ce au făcut-o, i-a determinat pe doi soți să creadă în puterea destinului, Imaginea îi prezintă pe amândoi, în același timp, în același loc, cu mulți ani înainte să se cunoască și să se căsătorească.

Puterea destinului pare un nume de telenovelă. Pe de altă parte, descrie exact ceea ce li s-a întâmplat unor îndrăgostiți cu mult înainte să se cunoască. cei doi s-au aflat în același moment, în același loc, fără să știe unul de celălalt. Iar acest lucru este demonstrat de fotografiile pe care le-au făcut și unul și celălalt.

După mai mulți ani, când s-au căsătorit și au revăzut, întâmplător, fotografiile din tinerețe și-au dat seama ce înseamnă puterea destinului. O coincidență imensă i-a făcut să-și consolideze relația.

Puterea destinului pentru doi soți

Un cuplu căsătorit a descoperit o fotografie în care apar amândoi, făcută cu 11 ani înainte de a se căsători, în care apar amândoi. Este dovada că s-au aflat în același moment, în același loc.

Ne puteți urmări și pe Google News

În anul 2000, pe când erau adolescenți, Xue și soțul ei, Ye, s-au aflat în Piața 4 mai din Qingdao, China. Cei doi și-au făcut fotografii, fără să știe unul de celălalt, în fața monumentului simbol al locului. Apoi și-au văzut de drumurile lor, fără să-și dea seama de puterea destinului

Au descoperit-o abia câțiva ani mai târziu, în timp ce priveau la vechile fotografii.

Coincidență

Soții Xue și Ye, în adolescență, în același loc și în același timp Sursa foto: Twitter

Coincidența care le-a dat de gândit

După episodul din Qingdao cei doi s-au întâlnit, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. În timp ce priveau vechile fotografii, din adolescența lui Xue, Ye a dat peste fotografia ce i-a dat fiori. A fost momentul în care a înțeles puterea destinului. Imediat ce a văzut imaginea s-a recunoscut, într-un colț al fotografiei care o avea în prim-plan pe soția sa.

„Îmi amintesc că a menționat că a fost la Qingdao și, întâmplător, am vizitat și eu Qingdao și am făcut poze în Piața 4 Mai. Când am văzut fotografia, am fost complet surprins și mi s-a făcut pielea de găină. Apăream în fotografia ei. Ba, mai mult am făcut și eu o fotografie dintr-un unghi diferit, dar în aceeași postură”, a povestit bărbatul surprins de puterea destinului.

Locația în care s-au încrucișat drumurile celor doi, Piața 4 Mai este un punct de reper important din Qingdao, China. Piața poartă numele mișcării de protest care a început la 4 mai 1919.

Studenții chinezi au ieșit în stradă pentru a manifesta împotriva prevederilor din Tratatul de la Versailles, care punea capăt primului război mondial.  Monumentul în fața căruia s-au fotografiat Xue și Ye comemorează acest eveniment istoric.

Puterea destinului

Ye arată cele două fotografii făcute în același timp, în același loc. Sursa foto: Twitter

Puterea destinului a funcționat pentru cei doi

În ziua respectivă, Xue își amintea că își însoțea mama care se recupera după o operație medicală. Cele două au mers în excursie ca să-și refacă moralul. Pe de altă parte, Ye i-a luat locul mamei sale, într-un grup turistic, dat fiind că aceasta s-a îmbolnăvit de apendicită.

Aceste evenimente, aparent fără legătură, au făcut să se afle în același loc, în același timp, destinul pregătindu-le viitorul împreună. Povestea lor a devenit virală, iar prietenii cred că este dovada faptului că au fost destinați să fie împreună. Orice s-ar zice, puterea destinului a funcționat în cazul lor.

Descoperirea acestei întâmplări din trecutul comun a dat o nouă dimensiune poveștii lor de dragoste.