Evenimentul Zilei > Monden > Cum putem influenţa destinul pentru 20 de ani? Sunt sfaturi de aur
Cum putem influenţa destinul pentru 20 de ani? Sunt sfaturi de aur

Cum putem influenţa destinul pentru 20 de ani? Sunt sfaturi de aur

În ultima ediţie a emisiunii „Adevăruri ascunse”, numerologul Mihai Voropchievici şi bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au vorbit despre puterea destinului şi despre cum fiecare dintre noi îşi poate face viaţa mai frumoasă.

Cum putem influenţa destinul pentru 20 de ani? Sunt sfaturi de aur. Alături de numerologul Mihai Voropchievici, bioenergoterapeutul a vorbit la Antena 3 despre riscurile la care se expun unii dintre noi.

Din cauza acestor riscuri, se poate ajunge chiar la o influenţare nefastă a viitorului. Un rol major în toată această ecuaţie îl are şi mândria. „Mândria e primul păcat al unei alegeri greşite, iar orgoliul este forma supremă a mândriei”, a dezvăluit Mihai Voropchievici sâmbătă seara.

Numerologul a completat că din cauza acestor lucruri trăim o viaţă plină de frustrări. Observaţiile numerologului au fost completate de colega din platou. Lidia Fecioru. a subliniat că oamenii au tendinţa să rămână aşa, ceea ce nu este deloc bine.

„Oamenii care stau în confort maxim nu mai simt nici clipele frumoase. Dacă nu dai, nu primeşti. Miracolul se întâmplă numai dacă tu contribui la ceva”, a adăugat Lidia Fecioru.

Cum putem influenţa destinul pentru 20 de ani?

Un aspect esenţial în viaţa fiecăruia dintre noi este legat de iniţiativă. De lipsa ei, mai exact. „Când decizi că nu poţi face ceva anume îţi omori visul”, explică reputatul numerolog Mihai Voropchievici.

La rândul ei, Lidia Fecioru a considerat că „este bine să ne punem ţeluri, pentru că există şi invidie constructivă, ca să nu ne distrugem următorii 20 de ani”.

„Nu vrem să le arătăm oamenilor că avem şi slăbiciuni, dar trebuie să existe comunicare între oameni. Oamenii nu trebuie să rămână în trecut şi să poată să depăşească acel moment.

Odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin mai înţelepţi şi nu mai iau lucrurile la modul personal. Acest lucru, din păcate, se întâmplă destul de târziu.

Când vezi că ceva nu merge, ia o decizie, oricare ar fi. Nu are sens să amâni şi situaţia să nu se redreseze”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru, conform antena3.ro.