FCSB, în impas. Cât va lipsi Vlad Chiricheş, după accidentarea în meciul cu UTA Arad

FCSB, în impas. Cât va lipsi Vlad Chiricheş, după accidentarea în meciul cu UTA Arad FCSB. Sursă foto: Facebook

FCSB, în impas. Cât va lipsi Vlad Chiricheş. FCSB a pierdut primul meci în campionat, în deplasare cu UTA Arad, scor 2-1, ratând șansa să se desprindă în fruntea clasamentului. 

FCSB, în impas. Cât va lipsi Vlad Chiricheş. FCSB a suferit luni primul eșec din SuperLiga României. Adlată în deplasare la UTA Arad a pierdur cu 2-1. Iar vicecampioana l-a pierdut și pe Vlad Chiricheș, care s-a accidentat.

Vlad Chiricheș a fost titular luni în partida pierdută de FCSB cu UTA Arad (2-1), însă căpitanul echipei naționale de fotbal a României a fost înlocuit în minutul 77 de Siyabonga Ngezana.

Oficialul lui FCSB a dezvăluit că fotbalistul ar urma să lipsească aproximativ o lună:

Ne puteți urmări și pe Google News

La Vlad Chiricheş e ruptură. Simte şi atunci când merge. Va sta 3-4 săptămâni. Ar trebui să revină într-o lună. Culmea, joci pe sintetic, joci la 3 zile, şi nu păţeşti nimic. El se pregăteşte extraordinar. Însă iată că s-a întâmplat acum accidentarea. Chiricheş e o achiziţie foarte bună, chiar dacă s-a întâmplat asta acum”, a declarat Mihai Stoica.

FCSB, în impas. Cât va lipsi Vlad Chiricheş, după accidentarea în meciul cu UTA Arad

Vlad Chiricheș a suferit o accidentare destul de gravă (musculară), iar Elias Charalambous a discutat la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova despre problemele lui Chiricheș.

„Băluță și Șut sunt pregătiți să intre mâine în lot. Doctorii l-au verificat pe Vlad Chiricheș, primul diagnostic este că va lipsi 3-4 luni. Dar săptămâna asta va fi din nou analizat, cred că va lipsi mult. Sper să revină cât mai rapid, sănătos și să ajute echipa. După o înfrângere nu suntem fericiți, dar e fotbal. A fost prima noastră înfrângere, trebuie să găsim modalități.

Pentru mine, absențele sunt absențe, nu vreau să vorbesc despre asta. Avem un lot bun și jucători buni, nu vreau să vorbesc despre fotbaliștii care nu vor juca. Mâine vom folosi cel mai bun prim 11 pe care îl avem la dispoziție”, a declarat antrenorul echipei FCSB.

FCSB accidentare vlad chiriches Mihai Stoica Vlad Chiriches

Dumitru Dragomir propune să fie scos Chiricheș

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal propune ca Vlad Chiricheș să fie scos din echipa celor de la FCSB sau să fie mutat pe postul de închizător.

„Bate FCSB numai dacă nu se fac prostii, eu așa am zis. Așa e la fotbal. Poate Pantea să fie pierdere. Coman nu e pierdere. Joacă în stânga Octavian Popescu și o să vedeți că va juca bine. Coman a dat golul și atât a făcut. În rest, nu știu, ori nu e înțeles de jucători, ori el nu înțelege coechipierii. Pantea, din dorința de a face mai mult, a greșit.

FCSB a fost jalnică. Cu doi eliminați, nu legau o pasă, fiți atenți ce vă spun. Până nu-l scoate pe Chiricheș, o să piardă la meciuri. Ori să-l împingă în față și atunci e altceva. Numai accidentat e Chiricheș de vreo cinci ani. Eu l-am susținut, l-am lăudat când trebuie. Problema e că acum e ros de rugină”, a spus Dumitru Dragomir.