Bătaie la bordul unui avion Ryanair. A fost nevoie de intervenția polițiștilor

Bătaie la bordul unui avion Ryanair. A fost nevoie de intervenția polițiștilor Pasageri. Sursa foto: arhiva EVZ

O înregistrare video a surprins o încăierare la bordul unui zbor Ryanair. În urma acestui episod, trei pasageri au fost forțați să coboare din avion, fiind preluați în custodia Poliției.

Bătaie la bordul unui avion Ryanair. Compania aeriană Ryanair a anunțat că zborul din 21 august de la Manchester, Anglia, către Ibiza, Spania, a fost ”întârziat înainte de decolare”.

Motivul l-a reprezentat o bătaie între mai mulți pasageri aflați deja la bordul avionului.

Bătaie la bordul unui avion Ryanair.

Bătaie la bordul unui avion Ryanair. Sursa foto: photo360 | Dreamstime.com

Incidentul s-a petrecut cu puțin înainte ca avionul să părăsească zona unde se afla terminalul de plecări.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Acești pasageri au fost scoși din aeronavă de către polițilti. Zborul a continuat în siguranță spre Ibiza după o scurtă întârziere. Aceasta este acum o problemă care ține de poliție. Ne cerem scuze sincere pasagerilor afectați pentru orice neplăceri cauzate ca urmare a comportamentului perturbator al acestor pasageri”, a declarat un purtător de cuvânt al Ryanair.

Înregistrarea care a devenit virală.

O înregistrare video realizată de un pasager surprinde incidentul care a întârziat decolarea avionului Ryanair.

În imaginile filmate de un pasager, o femeie poate fi auzită spunând în mod repetat: ”Te voi găsi!”.

La un moment dat, o altă femeie se împiedică, și cade pe spate. În tot acest timp mai mulți bărbați par implicați în confruntare.

”Doi bărbați în vârstă de 30 de ani și o femeie, de asemenea în vârstă de 30 de ani, au fost arestați sub suspiciunea de a fi în stare de ebrietate la bordul unui avion. Unul dintre bărbați și femeia au mai fost arestați sub suspiciunea de agresiune asupra unor ofițeri de poliție”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Greater Manchester.

Un pasager de la bordul avionului a declarat că o femeie ”a dat buzna peste toată lumea în momentul în care s-a urcat în avion”.

”Era beată, iar când cineva i-a atras atenția asupra acestui lucru s-a simțit ofensată și a început să se ia la bătaie cu toată lumea. Au început să se bată pe culoar și a devenit foarte agresivă”, a relatat pasagerul.

S-a bătut și cu polițiștii

La un moment dat la bordul avionului au urcat mai mulți polițiști care au încercat să aplaneze scandalul.

Pasagerii au mai relatat că personalul de la bord nu au intervenit în conflict, așa cum este procedura.

”M-a enervat pe mine și pe toți ceilalți din avion. Toată lumea a aplaudat când a fost escortată afară și chiar s-a luptat cu poliția. Nu cred că ar fi trebuit să fie lăsată să urce în avion și cred că stewarzii ar fi trebuit să fie mult mai rapizi. A fost lăsată la latitudinea pasagerilor să se ocupe de ea”, a comentat un alt pasager.

Nu este prima dată când pasagerii de la bordul avioanelor s-au luat la bătaie între ei.

Un alt zbor cu probleme a efectuat de compania americană American Airlines. O femeie a devenit nervoasă și s-a certat cu toți pasagerii. Martorii susțin că cel mai probabil acesteia i s-a făcut frică, și nu s-a mai putut controla.

Pasagera amenința că va coborâ din avion cu orice preț. La un moment dat, femeia a fost imobilizată, fiind legată de un scaun, cu ajutorul unor curele de siguranță.