Remedii împotriva celulitei. Secretul unei siluete de invidiat

Remedii împotriva celulitei. Secretul unei siluete de invidiat Cum pot femeile să scape de celulită. Trucuri simple. Sursa: Arhiva EVZ

Cori Grămescu, cunoscut antrenor de fitness și nutriționist, a explicat ce trebuie să facă femeile pentru a scăpa de celulită. Există anumite trucuri eficiente, care trebuie respectate săptămânal.

Cori Grămescu, cunoscut antrenor de fitness și nutriționist, le-a oferit femeilor o serie de sfaturi pentru a scăpa de celulită. Aceasta a spus că trebuie să ne hidratăm foarte bine, mai exact să bem 2 litri și jumătate de apă pe zi. Trebuie să avem la fiecare masă o cantitate rezonabilă de proteine ușoare, precum carnea de curcan, cea de pește și ouăle.

Antrenoarea de fitness le-a mai recomandat femeilor să facă minim 30 de minute pe zi de mișcare, prin alternarea de exerciții pentru masa musculară cu programe cardio și sesiuni de streching. Ea a mai spus că cele care vor să scape de celulită trebuie să mănânce fructe și legume portocalii ca morcovul, dovleacul, caisele, piersicile, mango și papaya. Acestea conțin vitamine necesare pielii și ne ajută să scăpăm de celulită. Este bine să ne facem și dușuri reci și sesiuni zilnice de periaj uscat.

90% dintre femei se confruntă cu celulita. Ea poate apărea din cauza unor dezechilibre hormonale, a circulației sangvine deficitare, a retenției de apă și a acumulării de toxine în țesuturile adipoase. Și sedentarismul, stresul sau unele alimente favorizează apariția și stagnarea celulitei, potrivit Ego.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alimente care te scapă de celulită

Semințe de in te pot scăpa de celulită. Inul modulează nivelul de estrogen și poate crește producția de colagen. Alte alimente pe pe care nutriționiștii le recomandă sunt nucile, semințele și fructele de pădure. Fibrele ajută la curățarea colonului, reduc foamea, vă susțin metabolismul și echilibrează hormonii.

Și legumele cu frunze verzi, avocado, bananele, apa de cocos și lactatele de cultură ajută. Ele sunt bogate în potasiu. Pentru a scăpa de celulită este important să eviți zahărul și sarea, făina rafinată sau produsele din cereale rafinate, deoarece acestea favorizează apariția unui aspect neplăcut al pielii. Femeile care vor să scape de celulită trebuie să renunțe la prăjeli, sucuri și alcool.