Dani Oțil a vorbit despre boala care l-a făcut să vomite ore în șir. Nu a crezut vreodată că o să treacă prin momente atât de cumplite

Dani Oțil a vorbit despre boala care l-a făcut să vomite ore în șir. Nu a crezut vreodată că o să treacă prin momente atât de cumplite Dani Oțil, despre copiii Andreei Esca. Au ajuns „vedete” la Antena 1. Sursa foto: Dani Oțil / Facebook

Dani Oțil este una dintre vedetele Antena 1 care vorbesc mereu deschis. Cu toate acestea, sunt multe lucruri din viața personală pe care le țin doar pentru ei. Prezentatorul TV a evitat să vorbească despre problemele sale de sănătate, însă acum a spus despre o boală de care a suferit. „Am vomitat de la 9 seara până 5 dimineața”, a mărturisit el.

Dani Oțil a povestit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa în ceea ce privește sănătatea. Vedeta Antena 1 s-a confruntat cu o boală dificilă, pe care nu a crezut vreodată că o va avea. Un episod stresant din viața sa l-a afectat atât de mult încât a ajuns la spital.

Prezentatorul TV a vorbit despre mai multe momente grele din viața sa. El a mărturisit că au fost perioade în care a muncit extrem de mult și sănătatea începea să îi fie pusă în pericol. Din acest motiv a decis să o lase mai ușor. Totuși, boala care l-a făcut să vomite ore în șir a fost cauzată de alt episod stresant din viața lui.

Toată lumea știe că Dani Oțil este pasionat de mașini și participă la numeroase curse. În urmă cu câțiva ani, vedeta s-a stresat extrem de mult după ce motorul unei mașini de curse a murit. S-a stresat atât de tare, încât a fost nevoit să meargă la spital. A vomitat ore în șir, iar medicul are i-a făcut toatele analizele i-a spus că problema sa nu este de la stomac. Stresul și supărarea sunt motivele care au dus la stările de rău ale prezentatorului TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dani Oțil, epuizat din cauza muncii

Vedeta Antena 1 a trecut prin multe episoade asemănătoare celui prezentat mai sus, însă nu a conștientizat că muncește prea mult până într-un moment anume. Dani Oțil a povestit cum a adormit cu un șnițel în mână, în timp ce se afla la partenera sa din acea perioadă. Se simțea epuizat, însă a continuat să se ocupe de toate proiectele începute.

Deși a conștientizat că muncește prea mult, nu a luat măsuri până când medicul nu l-a avertizat că trebuie să o lase mai moale. Specialistul l-a avertizat că problemele de sănătate se vor agrava dacă nu se odihnește.

„Ca-n orice poveste scrisă, până n-a bătut la ușă medicul, n-am lăsat-o moale”, a mărturisit Dani Oțil, invitat în podcastului lui Damian Drăghici.