Cum își păstrează Teo Trandafir silueta. „Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi”
- Emma Cristescu
- 7 martie 2023, 21:46
Teo Trandafir s-a luptat cu kilogramel în plus o perioadă bună de timp, dar a găsit o dietă care să i se potrivească. Prezentatoarea a declarat că nu există un regim alimentar minune, dar că are un program pe care îl respectă.
Teo Trandafir a explicat cum reușește să își păstreze silueta, dar și cum a reușit să își păstreze greutate ani de zile. Prezentatoarea a declarat că nu există o dietă minune, dar că a găsit câteva trucuri pentru a avea încredere în ea. Vedeta a mai spus și că nu suportă monotonia și că încearcă să își găsească cât mai multe activități.
„Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă. Dar încerc zilnic să am alte preocupări, mă uit la diverse materiale, citesc, ascult muzică, podcasturi, scriu. Creez un dinamism prin diversificarea activităților care „rup” rutina și mă mențin alertă pe întreg parcursul zilei”, a spus Teo Trandafir.
Teo Trandafir, un stil de viață sănătos
Teo Trandafir a mai spus că încearcă să mănânce puțin și sănătos, dar că nu poate refuza o prăjitură.
„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a declarat vedeta.
Vedeta a mai recunoscut că îi place să gătească pizza și să își facă familia fericită cu rețetele ei.
„Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.
Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider”, a spus Teo pentru Ciao.