Cum au sărbătorit jucătorii FCSB victoria în fața campioanei CFR Cluj, 1-0. „Nu ne mai gândeam la titlu. Am făcut un meci senzațional”

Cum au sărbătorit jucătorii FCSB victoria în fața campioanei CFR Cluj, 1-0. „Nu ne mai gândeam la titlu. Am făcut un meci senzațional” Sursa foto: FCSB

FCSB a relansat lupta la titlu după victoria în fața campioanei CFR Cluj, scor 1-0. Ros-albaștrii au fost foarte fericiți după ce au reușit să obțină cele trei puncte în finalul meciului disputat în Gruia. Jucătorii lui Dan Petrecut s-au impus în partida tur, disputată pe Arena Națională, cu același scor.

FCSB a reușit să o învingă pe campioana CFR Cluj în ultimele minute ale partidei, scor 1-0. Rezultatul le dă speranțe roș-albaștrilor că mai au șanse să câștige titlul, după nouă ani de secetă. Portarul echipei lui Gigi Becali, Ștefan Târnovanu, a fost unul dintre cei mai buni jucători din Gruia. Internaționalul român a avut mai multe parade salvatoare pentru echipa sa, atât în prima repriză, cât și în a doua.

Târnovanu a spus, la finalul meciului, că bucuria a fost mai mare pentru că victoria fost obținută în ultimele minute. FCSB a deschis scorul în minutul 88 prin Malcom Edjouma. „Am reușit să ne apropiem, suntem o familie, am făcut un meci senzațional. Am încercat să fiu cât mai concentrat pentru că știam că trebuie să nu luăm gol ca să câștigăm”.

Portarul român a avut câteva cuvinte de spus și la adresa rivalului său din poarta lui CFR Cluj. Târnovanu l-a lăudat pe Simone Scuffet. „Îl felicit și pe Scuffet pentru că a scos câteva mingi foarte grele. E bucurie mare în vestiar. Candidați la titlu am fost în fiecare an, depinde doar de noi. Sperăm să menținem această linie bună și să luptăm până la final pentru campionat”, a mai spus Târnovanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Darius Olatu nu a uitat diferența de 20 de puncte față de lider

Darius Olaru nu a uitat momentul în care echipa sa a pierdut partidă disputată împotriva Farului Constanța în ultimele minute. FCSB a fost învinsă de echipa lui Gică Hagi chiar dacă a condus până în minutul 90 cu scorul de 2-1. „Așa e fotbalul, de asta e frumos. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reușit să le câștigăm”.

Mijlocașul a continuat prin a spune că echipa sa putea să marcheze multe mai repede petru că a avut mai multe ocazii în prima repriză. Olaru a reamintit că FCSB a reușit să reducă o diferență de 20 de puncte față de CFR Cluj. „Ne bucurăm că am reușit să dăm lovitura pe final. O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat, asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte și nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas și vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm”, a mai spus Darius Olaru la finalul partidei.