Complot la Kremlin. Oameni importanți discută despre înlăturarea lui Putin: „E timpul ca Vova să se îmbolnăvească”

Complot la Kremlin. Oameni importanți discută despre înlăturarea lui Putin: „E timpul ca Vova să se îmbolnăvească” Sursa foto: TASS

Apropiații lui Putin fac deja planuri pentru a-l înlătura de la putere. Există două opțiuni care îl vizează, însă cel mai probabil liderul de la Kremlin va fi înlocuit cu o figură mai „credibilă”, spune Leonid Nevzlin, om de afaceri ruso-israelian și fost șef al gigantului Yukos.

Mulți dintre apropiații lui Putin nu mai sunt convinși de activitatea pe care acesta o are și sunt decizi să-l înlocuiască cu o figură mai credibilă.

„Nu pot să spun cine, dar oameni foarte importanți discută despre asta. E timpul ca Vova să se îmbolnăvească. Înseamnă că ar trebui să se pensioneze... În orice mod, va părăsi spațiul public”, a menționat oligarhul Nevzlin.

Potrivit acestuia, apropiații liderului de la Kremlin vor să evite o probabilă revoluție sângeroasă, având în vedere că deciziile lui au început să displacă tot mai multor oameni.

Oligarhul a mai punctat că în prezent există două opțiuni în ceea ce privește situația lui Putin. „Fie el va fi manipulat, fie, dacă va enerva oamenii și, cel mai probabil, o va face, atunci trebuie să fie înlocuit cu o figură credibilă”.

Se lucrează la înlăturarea lui Putin

Persoana care îi va lua locul lui Putin, spune Leonid Nevzlin, va fi un reprezentant al așa-numitului „partid al războiului”, fiind foarte posibil să fie militar.

Cele mai promițătoare grupuri care au șansa de a prelua puterea în Federația Rusă, conform lui Nevzlin, sunt trinitatea Kadîrov-Prigozhin-Zlotov, precum și grupul „măcelarului sirian”, generalul Serghei Surovikin.

În final, el a susținut că figura lui Vladimir Putin trebuie să fie înlocuită cu una care are autoritate, fiind mai bine văzută una cu epoleți, potrivit ziare.com.

Cine va fin noul conducător al Rusiei

În ultima perioadă au apărut tot mai multe presupuneri despre omul cu care va fi înlocuit Vladimir Putin. Recent, un strateg ruso-israelian menționa că la conducerea Kremlinului ar putea veni chiar cel numit și „bucătarul lui Putin”.

„Obișnuim să vorbim despre diferiți oameni care ar putea conduce Federația Rusă: atât fiul lui Patrușev, cât și Kiriyenko (în funcție de grupul care câștigă). Dar, în ultima săptămână, brusc mi s-a părut că ar putea fi „bucătarul lui Putin”, domnul Prigojin.

Este important ca el să facă totul în mod deschis, să facă discursuri strălucitoare care ajung la inimile tuturor, să nu se ascundă de întrebări dificile”, a explicat strategul Mihail Sheitelman.

Ne puteți urmări și pe Google News