Un tânăr de 22 de ani și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste. Mesaj dramatic postat pe Facebook

Un tânăr de 22 de ani și-a pus capăt zilelor după o decepție în dragoste. Mesaj dramatic postat pe Facebook Sursa foto: arhiva EVZ

Un tânăr din comuna Luna, Cluj, s-a spânzurat, marți seară, 26 iulie. Decizia lui a fost luată în urma unei decepții în dragoste. Înainte de a-și lua viața, acesta a postat un mesaj pe Facebook pentru iubita sa în care era anticipat gestul.

Într-un mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook, Nanu a transmis care sunt gândurile sale în privința vieții sale. ”Te iubesc acuma peste câteva minute no sa mai fiu sa ști ca te iubesc și îmi pare rău. Ce Tam făcut pana acuma rămas bun la toți amei dragi  nu mai pot sa sufăr asa”, scrie în mesaj. El avea vârsta de 22 de ani.

Tânărul ar fi suferit de un eșec în dragoste. Cu toate acestea, cu o lună în urmă, tânărul a postat următorul mesaj în care spunea că speră fie împreună toată viața cu iubita sa, Amalia. El i-a urat, la acel moment, La mulți ani: ”La multi anii ani! Iubirea mea si multa sănătate ne cunoastem de ceva  timp si sper sa fimi tot viata inpreuna te iubesc  mult ❤❤❤❤inca  o data La multi anii”, scria atunci Nanu.

Ce s-a întâmplat cu corpul bărbatului

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a transmis că în seara zilei de marți, 27 iulie, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați. Într-un apel la 112 a fost raportat că trupul unui bărbat ar fi fost găsit decedat prin spânzurare. El era în curtea unui imobil din comuna Luna. județul Cluj. ”Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul s-ar fi sinucis prin spânzurare. Astfel, pe corpul lui nu au fost găsite evidențiate alte urme de violență. Ulterior, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul”, au spus polițiștii. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.