Dan Negru a dat marea lovitură! Dezvăluirea momentului în televiziune. Toată lumea a văzut

Dan Negru a dat marea lovitură! Dezvăluirea momentului în televiziune. Toată lumea a văzut Sursa foto: Kanal D

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, noua emisiune de la Kanal D, a rupt audiența! Show-ul a fost pe locul 1 în preferințele telespectatorilor, iar fiecare ediție atrage din ce în ce mai mulți români.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiunea care se joacă cu cuvintele, vine cu noi surprize ediție de ediție, iar românii urmăresc show cu sufletul la gură. Spectacolul de la Kanal D a fost locul 1 în audiențe.

Aseară, emisiunea moderată de Dan Negru s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul populației din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Joi, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață la nivel Național, cu 4.8 puncte de rating și 16,5% cota de piață. Peste 845.000 de telespectatori nu au ratat nici măcar un minut din “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Minutul de aur a fost la 22:30, când peste un milion (1.049.000) de români din întreaga țară urmăreau show-ul făcut de Dan Negru și invitații săi.

Dan Negru, succes formidabil la Kanal D

Noua emisiune a lui Negru a început pe 20 aprilie, iar românii au fost foarte încântați de ineditul quiz. Concurenții care sunt pasionați de cuvinte luptă în fiecare ediție pentru marele premiu, iar totul se filmează într-un platou spectaculos.

“Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum”, a spus Dan Negru.

„Ideea de quiz show e o noutate pe piaţa TV de la noi. N-am prea răsfăţat şi creierele telespectatorilor români, ne-am ocupat doar de celelalte simţuri. Avem mâncare, dragoste, muzică, dar nu e nimic pe piaţa TV de la noi pentru creier. De asta probabil a şi pierdut televiziunea, ca breaslă, atât de mult public. E de apreciat curajul Kanal D de a căuta şi publicul smart, cel care ştie să se uite la un quiz. Şi mă bucur că am şansa să fiu din nou deschizător de drumuri. Dacă vom avea succes, vom deschide o piaţă nouă în România, cea a quiz-urilor.

Acesta e cel mai uşor de înţeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Oamenii iubesc fotbalul pentru că-i înţeleg regulile. Ăsta e „Jocul Cuvintelor”, un show cu reguli simple şi uşor de înţeles de oricine”, spune Dan Negru, într-un interviu pentru Click!.