Cunoscut medic, despre apariția lui Vladimir Putin în public. Ce afecțiuni medicale indică trăsăturile figurii liderului de la Kremlin

Cunoscut medic, despre apariția lui Vladimir Putin în public. Ce afecțiuni medicale indică trăsăturile figurii liderului de la Kremlin Măsură disperată a Rusiei. A eliminat limita de vârstă pentru înrolarea în armată. Sursa: Captură video

Vladimir Putin a apărut de Ziua Victoriei îmbătrânit, stresat, cu o figură rotundă, semn că ar avea probleme de sănătate. Este impresia pe care și-a făcut-o medicul Tudor Ciuhodaru, după vizionarea imaginilor de la parada de 9 mai, de la Moscova. În opinia sa, felul în care s-a prezentat șeful de la Kremlin sugerează un tratament în exces cu glucocorticoizi.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre apariția lui Vladimir Putin la parada de Ziua Victoriei, din Piața Roșie, din Moscova. El a făcut aceste comentarii din perspectivă medicală și, conform, indiciilor, Vladimir Putin ar suferi de grave probleme medicale. Tudor Ciohodaru a comparat prezența lui Vladimir Putin de acum, de la parade cu cea din urmă cu aproximativ o lună și jumătate, de la manifestația organizată pe stadion.

„Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine în lună plină care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi”, a comentat medicul ieșean.

Potrivit spuselor sale, este posibil ca Vladimir Putin să sufere de o afecțiune osteoarticulară, caz în care se administrează asemenea tratamente. Din cauza substanțelor administrate, fața se deformează, pielea se atrofiază, iar vasele de sânge se observă mult mai clar. De aceea, un astfel de pacient are nevoie de un machiar la aparițiile în public.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă vorbim despre o afecțiune osteoarticulară, mai ales de cauză autoimună, în aceste afecțiuni se administrează astfel de medicamente. În acest context fața este deformată, se atrofiază pielea, inclusiv la nivelul feței și se văd mai bine vasele, așa că un astfel de pacient, mai ales când apare în public, ar putea să aibă nevoie de machiaj. Apar dureri importante mai ales din cauza osteopeniei și osteoporozei la nivelul coloanei vertebrale. Aceste dureri pot să se întâlnească și la nivelul oaselor lungi, inclusiv acolo unde vedeți că este acoperit cu păturica”, a relatat Tudor Ciuhodaru la Antena 3.

Sursa foto. EVZ

Vladimir Putin la parada de 9 mai

Vladimir Putin a participat la evenimentul organizat în Piața Roșie din Moscova, cu prilejul Zilei Victoriei împotriva Germaniei naziste și a susținut un discurs.  Pe parcursul acestuia, el a încercat să prezinte o Rusie puternică, cu o forță militară considerabilă. Presa internațională a remarcat că, în pofida așteptărilor, Vladimir Putin nu a declarat în mod formal război Ucrainei. El nu a decretat mobilizarea generală și nici nu a făcut vreo referire specială la războiul pe care l-a declanșat în Ucraina.

Putin a declarat doar că trupele și voluntarii din regiunea Donbas, din estul Ucrainei, „luptă pentru patria-mamă, pentru viitorul Rusiei”.

Totodată, el a acuzat Occidentul că ar fi pregătit o invazie asupra a ceea ce Kremlinul numește „teritoriile noastre”. Putin a numit NATO „o amenințare evidentă” pentru Rusia și a spus că războiul din Ucraina ar fi fost o decizie „necesară și corectă”.