Eduard Novak, relație de amor cu o consilieră? Cum au fost fotografiați cei doi împreună

Eduard Novak, relație de amor cu o consilieră? Cum au fost fotografiați cei doi împreună Sursa foto: arhiva EVZ

La Ministerul Tineretului și Sporturilor se vorbește pe la uși că o anumită consilieră ar fi de fapt amanta lui Eduard Novak. Cei doi au fost fotografiați împreună, iar ministrul i-a pus la dispoziție apartamentul său, când tânăra a venit în Capitală, de la Baia Mare.

Eduard Novak a fost fotografiat alături de o consilieră, iar gurile rele spun că relația lor nu este doar una profesională. Potrivit cancan.ro, Ionela Roșca Nedelea ar fi chiar amanta Ministrului Sporturilor. Tânăra vine în Capitală de la Baia Mare, o dată pe lună, sau chiar mai des. Ultima vizită a fost acum câteva zile, iar Eduard Novak s-a ocupat exclusiv de ea.

Au dormit în același apartament

Ionela Roșca Nedelea a petrecut două zile în Capitală, iar cancan.ro a prezentat, pas cu pas, cât timp a stat alături de ministrul Eduard Novak. Acesta i-a pus la dispoziție apartamentul său din Barbu Văcărescu. La scurt timp după sosisea consilierei a apărut și ministrul. Care ar fi pretrecut noaptea în același apartament.

A doua zi dimineață apare mașina oficială a lui Eduard Novak. Femeia este prima care iese din imobil și se urcă pe bancheta din spate. Câteva minute mai târziu apare și Novak, care, de asemenea, se urcă alături de ea, tot în spate. Cei doi iau apoi micul dejun la Chocolat Ateneu. Ministrul și consiliera merg apoi direct la Ministerul Tineretului și Sporturilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ionela Roșca Nedelea a activat în trecut și în Consiliul de Administrație al BTT și se descrie, pe Facebook, ca fiind ”o fată din nord, fostă actriță, trainer în comunicare, membră MMBC, mamă, iubitoare de câini”.

Sursa:cancan.ro

Singurul campion paralimpic al României

Fost preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak este acum ministru al Sportului. Este căsătorit de 20 de ani cu Laura, femeia care i-a dărut trei copii. Familia nu locuiește în București, iar ministrul merge acasă în fiecare weekend.

Eduard Novak a devenit cunoscut ca sportiv. Iniţial, a practicat patinajul viteză. A fost însă victima unui un grav accident de mașină, în urma căruia și-a pierdut un picior. S-a întâmplat în 1996, moment în care a trecut la ciclism şi a devenit sportiv profesionist.

Eduard Novak este singurul campion paralimpic din istoria României. La Jocurile Paralimpice de la Londra, din 2012, a câştigat medalia de aur în proba de urmărire pe pistă şi pe cea de argint în proba de contratimp pe şosea.