Donald Trump își anunță o revenire spectaculoasă. Și-a motivat intens electoratul

Donald Trump își anunță o revenire spectaculoasă. Și-a motivat intens electoratul

Donald Trump va reveni alături de fanii săi, la câteva manifestații publice programate în vara acestui ani. Curând, el și va publica și programul aparițiilor publice.

Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA), în perioada 2017-2021, vrea să revină în lumina reflectoarelor. Obișnuit cu aparițiile publice, cu mult înainte de-a intra în politică, republicanul a avut câteva luni în care s-a retras după ce a pierdut alegerile prezidențiale și a fost nevoit să-i predea mandatul lui Joe Biden, la începutul acestui an.

Donald Trump vrea să fie alături de susținătorii săi, la mitinguri

Acum, după ce s-a odihnit, Trump vrea să intre din nou în contact cu susținătorii săi. În această vară, el va fi prezent la mai multe mitinguri asemănătoare celor din campania electorală, conform jurnaliștilor de la CNN. Mitingurile vor avea loc în state care nu sunt, în mod clar, adjudecate de republicani sau democrați și care pot decide rezultatul viitoarelor alegeri.

„Vom face unul în Florida, unul în Ohio, vom face și în Carolina de Nord”, a anunțat Donald Trump pentru rețeaua media de dreapta One America News. În curând el va publica și calendarul pe care îl va avea în viitorul apropiat. Oamenii care îl consiliază pe fostul lider de la Casa Albă anunțaseră că fuseseră însărcinați să examineze logistica planificării unor astfel de evenimente.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și-a motivat electoratul cu manifestații de susținere la temperaturi scăzute

Mitingurile MAGA (Make America Great Again, Să facem America măreață din nou), fără restricții și întinse pe parcursul a mai mult de două ore la temperaturi sub limita de îngheț, au fost modul în care Donald Trump și-a ținut fanii „în priză”, pentru a-i motiva spre finalul campaniei electorale din 2020.

El a promis că va fi alături de membrii Partidului Republican, care i-au fost alături de-a lungul timpului. Și pe care îi va sprijini la alegerile mid-term (de la mijlocul mandatului legislativ) programate să se desfășoare în anul 2022. După acel proces electoral se schimbă o parte din componența Congresului.